Helemaal relaxed @home met heerlijke geuren voor thuis

Nu het herfst is en de dagen korter worden spenderen we weer meer tijd binnen. En werken velen onder ons meer thuis. Allemaal redenen om van ons interieur een plek te maken waar het heerlijk toeven is en waar je je goed voelt. Met aangename geuren in huis zorg je voor een relaxte en blije sfeer.

Kom tot rust

Thuis moet je helemaal tot rust kunnen komen. Met de juiste geuren creëer je de sfeer die jij wilt. Probeer misschien eens een van de drie nieuwe aroma’s in de stijlvolle interieurlijn Private Collection van Rituals: Jade Vine, Goji Berry en Sacred Saffron. Daarmee bestaat de luxueuse en stijlvolle interieurlijn Private Collection nu in totaal uit twaalf geuren. Allemaal gemaakt om de ziel te verzachten en om een dagelijks moment van ontspanning te creëren. En om een gevoel van veilig landen, comfort en mentaal opladen te bewerkstelligen.

Helemaal relaxed @home met heerlijke geuren voor thuis

Creëer je favoriete sfeer

Jade Vine is een toevoeging aan de Floral-lijn en bestaat uit een compositie van witte bloemen, warme kruidige accenten en zachte vanilla. Goji Berry vervolledigt de Fresh collectie en brengt een oude geur terug: die van rood fruit en grapefruit, een populair aroma dat vroeger in de collectie zat en door de fans gemist werd. Ten slotte werd met Sacred Saffron het Rich-gamma uitgebreid. Dit huisparfum onderscheidt zich met zijn kruidige samenstelling die warmte en gezelligheid in je interieur brengt.

Ook de Fragrance Sticks en geurkaarsen werden uitgebreid met deze nieuwe huisaroma’s. Afzonderlijk of in combinatie te gebruiken, voor een gevoel van ultiem welzijn in eigen huis.

Helemaal relaxed @home met heerlijke geuren voor thuis

Het perfecte eindejaarscadeautje, ook voor jezelf

Een huisparfum is niet alleen een leuk cadeautje voor jezelf, het is ook een perfect eindejaarsgeschenk. Snuister doorheen de volledige collectie op de webshop en strik nu al het perfecte cadeautje voor de feestdagen. Tot 15 november krijg je er bovendien bij aankoop vanaf 45 euro nog een exclusief cadeautje bij: namelijk de mini Fragrance Sticks van de Floral lijn.