Gezelligheid troef met slimme verlichting voor iedereen

In retroperspectief zou Thomas Edison het afgelopen jaar tevreden zijn geweest over het gebruik van zijn uitvinding van het licht. De eerste gloeilamp van de uitvinder zag in 1879 het levenslicht, maar nooit werd zijn nalatenschap intensiever en slimmer ingezet als in het bijzondere en bewogen jaar 2020. De lockdown kluisterde mensen aan het eigen huis en licht voor dagelijks gebruik werd belangrijker dan ooit: voor gezelligheid, maar ook voor werk omdat het eigen huis ook als kantoor dienst deed.

Signify, het voormalige Philips Lighting, speelde daar handig op in. De maker van slimme verlichting als Philips Hue, introduceerde in Nederland en België een gloednieuwe generatie slimme verlichtingsproducten die gewoon op wifi werken. De nieuwkomer heet WiZ en staat voor slimme verlichting voor dagelijks gebruik.

Warm gezellig licht voor een cozy moment met je gezin? Of net helder licht wanneer je thuis aan het werk bent? Met WiZ slimme LED-verlichting heb je sfeer met het allergrootste gemak. Via de app is het kinderspel en heb je vliegensvlug de juiste sfeer. En dat gewoon met je wifi-verbinding. Zonder hub. Daarmee onderscheidt WiZ zich op een aantal vlakken van zijn concurrenten. Dat hoeft trouwens helemaal niet duur te zijn. Je hebt al een slimme lamp vanaf 12,99 euro. Ook niet onbelangrijk: je privacy is te allen tijde gegarandeerd. Aanmelden doe je namelijk zonder persoonlijke gegevens prijs te geven. WiZ is dé oplossing als je laagdrempelig aan slimme verlichting wil beginnen.

Gemakkelijk om mee te beginnen en om te bedienen

Upgrade je interieur eenvoudig met het grote assortiment WiZ-lampen. Minuutje werk en jarenlang plezier. Gewoon indraaien in je bestaande lamp en done. Technische kennis komt er helemaal niet aan te pas en je klusjesman kan thuisblijven. Het is een kwestie van een lamp in de fitting draaien, de WiZ app installeren via het wifinetwerk en op je smartphone een paar gemakkelijke stappen volgen.

Gezelligheid troef met slimme verlichting voor iedereen

Ook de WiZ app heb je zo door. Alles spreekt voor zich en is super intuïtief. In de app vind je vooraf ingestelde lichtinstellingen die passen bij elk moment van de dag. GSM niet bij de hand? Geen probleem. Met de WiZmote kan het ook, een handige afstandsbediening die per kamer kan ingesteld worden. Of had je het liever automatisch? De slimme WiZ bewegingssensor zorgt er voor dat geen enkel licht in huis onnodig blijft branden.

Veilig via je wifinetwerk thuis

Elke WiZ lamp bedien je via je wifinetwerk en kan rechtstreeks, constant en betrouwbaar met de Cloud worden verbonden. Zo blijven je instellingen en voorkeuren altijd up-to-date. En het is veilig want de privacy wordt beschermd door een anonieme aanmelding en Cloud verbindingen die versleuteld worden.

Het ideale licht in elke omstandigheid

Conclusie: gezelligheid troef met het allergrootste gemak. WiZ is slimme verlichting voor iedereen.

Thomas Edison zou trots zijn om te zien welke innovaties zijn uitvinding teweeg heeft gebracht.

De WiZ collectie is te koop onder meer bij Bol.com.