Geurtrends voor dit najaar

Op zoek naar een unieke geur voor je interieur dit najaar? Wij zetten onze zintuigen op scherp en richten onze neuzen op de nieuwste trends.

Groene neuzen

Lavendel, salie, rozemarijn, eucalyptus en het wilde gras vetiver horen in je keuken of moestuin, maar groeien ook in geurkaarsen, geurstokjes, interieurparfums en nog zoveel meer. Allemaal brengen ze de kalmte en rust van een heerlijk wild veld en reinigende rituelen naar je thuis. Ook de ontspanning van een boswandeling waait dankzij geuren met dennenhout en palissander door je interieur, zo bewijst ook Rituals met The Ritual of Anahata. Den verlaagt je stressniveau en verbetert je stemming, palissander kalmeert.

Instant energie

Geuren en verzorgingsproducten met mandarijn en citrus geven je tonnen energie en positieve gevoelens, geuren met exotische gember of cardamom maken een pittig kopje kruidenthee of chai latte compleet. En ja, we spotten ook een geur met de übergezonde gojibessen, zo geniet je met alle zintuigen van een powerontbijt. Patchoeli, afkomstig van een tropische plant uit Azië, stimuleert en helpt bij angst en stress.

Oriëntaalse nachten

Luxueuze geuren vervoeren je naar de luxueuze lobby een vijfsterrenhotel in het Midden-Oosten. Geuren met wilde vijgen, pruimen, violet en cacao doen je dromen van een paleis van duizend-en-één-nacht en schenken je een warme en lichtjes uitbundige sensatie. Andere geuren, zoals amber, houden je met de voeten op de grond – of beter, op een Perzisch tapijt – en geven een warm, kostbaar en comfortabel gevoel.

Spirituele geuren

Maak je klaar voor een Oosterse wind vol spiritualiteit en genezing. We bezwijken voor lotusbloemen, die symbool staan voor puurheid en spirituele groei. Ze volgen het ritme van de natuur en helpen je bij het inslapen en meditatie. Ben je verliefd op India, dan spray jij een geurtje van Indiase roos door je interieur, samen met veel zuiverheid, liefde en positiviteit. Fragiele kersenbloesems, denk aan The Ritual of Sakura van Rituals, trakteren je, volgens de Japanse traditie, elke ochtend op een nieuw begin.

Ben je op zoek naar een heerlijke geur voor jezelf én je interieur? Snuister door het aanbod van Rituals en ontdek zelf of deze geurtrends bij je passen.

Lees hier de andere artikels uit dit dossier.