Geef een geluksmoment cadeau!

De eindejaarsfeesten zijn hét moment om waardering voor onze dierbaren uit te drukken. En om ze te tonen hoeveel geluk we hen gunnen. De luxe giftsets van Rituals zijn dan een ideaal cadeau. Ze verzachten lichaam en geest, en creëren een moment van ontspanning en geluk. Wat vooral in deze lastige coronatijden welkom is.

Voor elk wat wils

Met een giftbox van Rituals maak je iedereen blij. Het wellnessmerk biedt verkwikkende of juist kalmerende producten, en exclusieve of meer speelse lijnen. Maar één ding hebben alle cadeauboxen gemeen: ze staan garant voor kleine maar fijne geluksmomentjes.

Omdat iedereen anders is en andere behoeften heeft, kan je kiezen uit acht cadeauboxen, uit evenveel verschillende collecties.

Zo is The Ritual of Jing perfect om een drukbezette carrièrevrouw tot rust te laten komen. De combinatie van lotusbloemen en jujubezaden uit de Chinese geneeskunde zorgt voor innerlijke rust en kalmte en een betere nachtrust. Deze cadeaubox bevat een mini doucheschuim, een bodyscrub, een droge olie en een pillow mist met de geur van lavendel en hout. Prijs: 20,90 euro.

Geef een geluksmoment cadeau!

The Ritual of Ayurveda, die volledig draait rond het vinden van balans en harmonie, is yoga-adepten op het lijf geschreven. Deze giftset op basis van Indiase roos en amandelolie bevat een doucheschuim, een bodyscrub, een bodycrème en mini geurstokjes. Prijs: 39,90 euro.

Geef een geluksmoment cadeau!

Sportieve profielen zullen zich aangetrokken voelen tot The Ritual of Happy Buddha. De unieke combinatie van zoete sinaasappel en prikkelend cederhout geeft zowel een fysieke als een mentale energieboost. Deze cadeaubox bevat een fris en revitaliserend doucheschuim, een bodyscrub, een bodycrème en handzeep. Prijs: 29,90 euro.

Geef een geluksmoment cadeau!

Liefhebbers van stoombaden genieten thuis van een eigen wellnessmoment met The Ritual of Hammam. Deze giftset combineert zuiverende ingrediënten zoals eucalyptus en rozemarijn en bevat een doucheschuim, zwarte zeep, shampoo en een handzeep. Prijs: 20,90 euro.

Geef een geluksmoment cadeau!

Iemand die iets voor je gedaan heeft of die er voor je was, geef je graag iets terug. Een explosie van geuren en kleuren bijvoorbeeld, met The Ritual of Holi. De cadeaubox kleurt je dag met een heerlijke flower shower foam, een crackling body mousse, een anti-transpirant spray, een exfoliërende lipscrub en een verrassende eau de toilette. Prijs: 34,90 euro.

Geef een geluksmoment cadeau!

Een heel speciaal iemand verras je dan weer met de exclusieve Amsterdam Collection. Deze limited edition met geurnoten van Nederlandse tulpen en van de Japanse citrusvrucht yuzu is een eerbetoon aan de historische verbinding tussen Oost en West. Deze collectie bevat stijlvol vormgegeven geurkaarsen, geurstokjes en body scrubs. Deze giftset bevat een doucheschuim, een bodycrème en een body mist. Prijs: 45 euro.

Geef een geluksmoment cadeau!

The Ritual of Samurai, een collectie voor vrouwen en mannen, is dan weer geïnspireerd door de tradities van de oude Japanse krijgers. Er op je best uitzien en je ook zo voelen: daar gaat het om. Bij deze lijn vind je kwalitatieve verzorgingsproducten die meer zelfvertrouwen geven. De cadeaubox bevat een verkoelende douchegel, een doucheschuim, een scheercrème en een deodorant. Prijs: 20,90 euro.

Geef een geluksmoment cadeau!

Ritual of Karma gaat over goed voor jezelf en anderen zorgen, en aandacht besteden aan de kleine dingen. De collectie bevat zachte producten op basis van het bloemige aroma van lotus en witte thee, en herinnert je aan ontspannende zomerdagen in huis. De giftset bestaat uit een doucheschuim, bodyscrub, bodycrème en hair & body spray. Prijs: 39,90 euro.

Geef een geluksmoment cadeau!

Goed om te weten

Alle geschenkdozen zijn verkrijgbaar in vier maten: small, medium, large en extra large, op maat van elke persoon op je kerstlijstje. Ook mooi meegenomen: de inlay van de giftsets is 100% composteerbaar en als je de producten eruit neemt, kun je de doos en tweede leven geven door er foto’s, brieven of andere zaken in te bewaren. Meer info vind je hier.

Geef een geluksmoment cadeau!

Kerstshoppen zonder stress

Wie slim is, koopt zijn Rituals-giftbox nu al. Zo vermijd je eventuele stress en lange wachttijden. Nu door de coronamaatregelen de winkels gesloten zijn, bestaan er vier mogelijkheden om een giftbox te kopen: click & collect, waarbij je online bestelt en in de winkel ophaalt; call & collect, dan bestel je telefonisch en haal je op in de winkel; online shopping en personal shopping, waarbij je een privésessie winkelen boekt. Meer info: www.rituals.com