Dirigent van je huis met de Niko Home app

Met de Niko Home App kan iedereen de touwtjes van zijn huis in eigen handen nemen. En dat gaat automatisch.

Niko Home is de recentste app van Niko, de Belgische specialist in schakelaars en huisautomatisering. Het familiebedrijf vierde in 2019 zijn 100e verjaardag.

Met de nieuwe applicatie kan je Niko Home Control niet alleen bedienen, maar voor het eerst ook zelf instellen.

De Niko Home App maakt je tot dirigent van je huis. Je neemt zelf de touwtjes in handen. Wil je ’s ochtends graag een knop die alle verlichting uitschakelt zodra iedereen huis uit is? Geen probleem: kies gewoon zelf welke schakelaar daarvoor het meest geschikt is. Of kleef een extra schakelaar op de muur, want de app bedient ook de draadloze schakelaars uit het Niko-gamma. Wens je een bewegingssensor die op de trap voor gedimd licht zorgt? Fluitje van een cent: jij stelt in welke sensor aanleiding geeft tot welke lichtsterkte. Evenzo voor de aanwezigheidssimulator: jij beslist hoe je ongenodigde gasten doet vermoeden dat er iemand in huis is.

Niko Home App
Niko Home App© Niko

JE WONING DOET WAT JIJ WIL

Hoe werkt het? Simpel. Na de installatie van Niko Home Control maak je met de nieuwe Niko Home App op je smartphone zelf makkelijk verschillende ruimtes en sferen aan, die precies doen wat jij wil.

Aangezien je geen modern bekabelingssysteem meer nodig hebt voor Niko Home Control, kan je het in elke woning toepassen op de kabels die al in de muur zitten.

Ook na een kleine renovatie kan je met de Niko Home App makkelijk aan de slag. Eén slimme schakelaar per functie volstaat, of dat nu verlichting is, een slim huishoudtoestel of een zonnewering. Geen extra breekwerk en geen ingewikkeld softwarepakket. Al wat je nodig hebt is één applicatie. En weten wat je wil, natuurlijk.

Kom de app zelf ontdekken op Batibouw: Hal 9, stand 308 en vraag hier je gratis tickets aan.

De eerste versie van de app is beschikbaar in de app store en wordt de komende maanden nog met extra functies uitgebreid. Niko Home Control is beschikbaar via de installateur, het systeem kan geïnstalleerd worden op traditionele bekabeling en busbekabeling.