De smart tv bij uitstek

In een tijdperk van onderling verbonden toestellen, integreert de QLED 8K niet alleen artificiële intelligentie die zorgt voor een ongeëvenaarde visuele ervaring, hij bedient ook alle andere slimme apparaten in huis.

Tal van troeven

De ultrakrachtige processor van de QLED 8K maakt AI Upscaling mogelijk zodat de beeldkwaliteit naar een hoger niveau wordt gebracht wanneer de tv aanstaat. Daarnaast is er ook de Ambient Mode die het scherm onzichtbaar maakt wanneer het toestel is uitgeschakeld. Daarbovenop beschikt de QLED 8K over nog heel wat meer troeven. In het tijdperk van ’the internet of things’ maakt hij van je tv een uiterst slim apparaat.

Een Iternet of Things Hub

Hoe het werkt? Heel eenvoudig; de processor wordt dé controlepost van het huis, een dashboard voor al je andere slimme apparaten. Gedaan dus met de onoverzichtelijke hoop afstandsbedieningen op de salontafel. Met de Samsung One Remote Control kan je de verlichting, de verwarming of de airconditioning bedienen maar ook de inhoud van je koelkast beheren of de status van je wasmachine controleren. Je kan er ook je smartphone, je tablet en je computer op aansluiten en zelfs de video van je alarmsysteem. “We hadden de neiging om te zeggen dat de televisie het centrum van de woonkamer was. Binnenkort wordt hij ronduit hét centrum van het hele huis”, vat trendwatcher Tom Palmaerts het samen. Met deze perfecte smart tv is binnenkort, vandaag geworden!

Een ongeëvenaarde ervaring

Dankzij de artificiële intelligentie van de QLED 8K tv geniet je steeds van 8K, ongeacht de resolutie en de oorsprong van de beelden: kabel, teledistributie, satelliet, streaming, decoder, apparaten verbonden met HDMI, USB enz… Wachten tot een programma verkrijgbaar is in 8K is dus niet nodig. Deze perfecte smart tv tilt de beelden automatisch naar een ongekend niveau zodat ja altijd kan genieten van een indrukwekkende visuele ervaring.