Bright Skies van Levis: dé nieuwe trendkleur voor je interieur

De Levis Kleur van het Jaar 2022 is meer dan anders via online contacten tot stand gekomen, het resultaat schittert net zo fel als andere jaren. Bright Skies grijpt precies de sfeer van het moment, dat fijne gevoel van weer vrijuit te kunnen ademhalen. Ontdek deze frisse, luchtige en optimistische kleur, die een vernieuwende bries jaagt door je interieur.

Een kleur vol hoop en vertrouwen

Je moet het de kleurspecialisten van het Global Aesthetic Center van Akzo Nobel – het moederbedrijf van verflabel Levis – en een team van onafhankelijke designexperts nageven: telkens opnieuw slagen ze erin de maatschappelijke tendensen van het moment te vatten in een specifieke kleur.

Bright Skies, de Levis Kleur van het Jaar voor 2022, weerspiegelt perfect de positieve dynamiek van de voorbije maanden: het is een lichte, luchtige en optimistische tint die een verfrissende bries jaagt doorheen ons interieur, onze werkplek, ons sociale leven. Een kleur die bovendien vrolijk samenspant met zowel zachte als frivole tinten.

Harmonieus en complementair: milde pastels uit de Levis Ambiance Trend Collection 2022 met de frisse tint van Bright Skies
Harmonieus en complementair: milde pastels uit de Levis Ambiance Trend Collection 2022 met de frisse tint van Bright Skies

Vleugje glamour

De Levis Kleur van het Jaar 2022 krijgt – zoals altijd – het gezelschap van de Levis Ambiance Trend Collection, een set bijkomende schakeringen die Bright Skies versterken, ondersteunen of subtiel aanvullen. Het is een reeks van milde pastels die zich lenen voor elke ruimte. Ze kalmeren, voegen warmte of een vleugje glamour toe. Harmonieus en complementair: het ideale palet om kleurrijke combinaties te maken doorheen het hele huis.

Bright Skies en het volledige kleurenpalet van de Levis Ambiance Trend Collection 2022
Bright Skies en het volledige kleurenpalet van de Levis Ambiance Trend Collection 2022

Doe de test

Zin om uitdagende combinaties en verrassende effecten uit te proberen? Benieuwd naar wat kleur allemaal voor jouw interieur kan betekenen? Surf naar www.levis.info voor filmpjes en extra inspiratie. En voor wie graag met kleur experimenteert: op de website zijn ook testers te bestellen!