Een bowl met ballen: maak een kom vol couscous en kabeljauwballetjes Haast en spoed zijn zelden goed. Gelukkig is er in het weekend extra veel tijd om nieuwe recepten uit te proberen. Vandaag zetten we couscous op het menu, een gerecht met oneindig veel varianten, waaronder deze favoriet: couscous met balletjes van kabeljauwgehakt.
Klassieker met een gouden randje: rijstpap met gezouten karamel Haast en spoed zijn zelden goed. Gelukkig is er in het weekend extra veel tijd om nieuwe recepten uit te proberen. Deze week maken we rijstpap op grootmoeders wijze, met als special touch: gezouten karamel.
Opgerold staat netjes: serveer dit weekend vegetarische gevulde kool Haast en spoed zijn zelden goed. Gelukkig is er in het weekend extra veel tijd om nieuwe recepten uit te proberen. Deze week: de klassieke gevulde kool in een Turkse en vegetarische variant.
Kiplekker op z'n Braziliaans: krokante coxhinas Haast en spoed zijn zelden goed. Gelukkig is er in het weekend extra veel tijd om nieuwe recepten uit te proberen. Deze week: Braziliaans streetfood. Na één beet van deze kipkroketten waan je je in de zonnige straten van Salvador da Bahia.
Britse boerenkost op z’n best: toad in the hole Haast en spoed zijn zelden goed. Gelukkig is er in het weekend extra veel tijd om nieuwe recepten uit te proberen. Deze week: een typisch winters gerecht, overgoten met een onweerstaanbare jus, waar de Britten dol op zijn.
De soep die kracht geeft: vegetarische harira Haast en spoed zijn zelden goed. Gelukkig is er in het weekend extra veel tijd om nieuwe recepten uit te proberen. Deze week maken we een variant zonder vlees van de Marokkaanse klassieker.