Knack
Knack Weekend
Knack Focus
Weekend
  • Acties
  • Shop
  • Knack Club
Abonneer
  • Weekend
  • Lifestyle
    • Mode
    • Beauty
    • Design
    • Culinair
    • Reizen
  • Human Interest
  • Weekend tipt
    • Reizen
    • Culinair
    • Mode
    • Beauty
    • Eropuit
    • Design & architectuur
  • Weekend test
  • Podcast
  • Archief
  • Weekend
  • Lifestyle
  • Human Interest
  • Weekend tipt
  • Weekend test
  • Abonneer
  • Knack
  • Knack Weekend
  • Knack Focus
    • Mode
    • Beauty
    • Design
    • Culinair
    • Reizen
  • Human Interest
    • Reizen
    • Culinair
    • Mode
    • Beauty
    • Eropuit
    • Design & architectuur
  • Weekend test
  • Podcast
  • Archief
  • Acties
  • Shop
  • Knack Club
Abonneer

Alison Roman

Meer artikelen over Alison Roman

Culinair
Culinair
Pizzadeeg op bestelling of natuurwijn in blik? Foodnieuws om van te smullen Culinair journaliste Barbara Serulus sprokkelt het lekkerste foodnieuws bij elkaar.
Fris en fruitig: aardbeiengranité met slagroom Na een winter lang smachten is het zover: de aardbeien zijn gearriveerd. Het is heerlijk om er een ijskoude granité mee te maken.
Culinair
Culinair
In beeld: de mooiste voedselfoto's van het jaar De winnaars van de Pink Lady® Food Photographers of the Year 2023 zijn aangekondigd, inclusief Belgisch werk om van te smullen. Hier zijn de winnende foto's.
Culinair
Culinair
Een mislukte taart is niet erg volgens celebritychef Alison Roman: ‘Altijd slagen is ook maar saai’ Ze wil zeker niet iedereen tot het bakken bekeren, en de nieuwste worp van de populaire Amerikaanse celebrity chef Alison Roman is dan ook niet louter een bakboek. In Zoet genoeg pleit ze voor eenvoudige maar smaakvolle desserts, mét de nodige schoonheidsfoutjes. “Altijd in alles slagen is ook maar saai.”
Vergeet taart: bak eens verjaardagskoekjes van Alison Roman 'Niet iedereen is in staat om een verjaardagstaart uit de oven te toveren', schrijft Alison Roman in haar nieuwe boek Zoet genoeg. 'Laat me je dan voorstellen aan deze koekjes. Ze smaken als een verjaardagstaart, zijn binnen een halfuur klaar en de driehoekjes zien er superleuk uit met een kaarsje erin.'

Meer lezen, meer leven

Knack Weekend serveert je elke week het lekkerste eten, de boeiendste reizen en de knapste interieurs. Abonneer je nu om niets te missen.
ABONNEREN
€ 19,95 /maand

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van ons design-, mode-, food- en ander nieuws

Inschrijven
  • Abonneren
  • Adverteren
  • Contact & Info
  • AI: redactioneel charter Roularta Media Group

Weekend

  • Mode
  • Beauty
  • Design
  • Human Interest
  • Culinair
  • Recepten
  • Reizen
  • Opinies & columns

Rubrieken

  • Knack club
  • Knack shop
  • Knack cruises
  • Knack puzzelclub
  • Archief

Bekijk ook...

  • Artsenkrant
  • Data News Jobs
  • de Apotheker
  • De Zondag
  • Feeling
  • Flair
  • Gocar.be
  • Immovlan.be
  • KW.be
  • Libelle
  • Regiotalent
  • Vakantieweb
  • Jobs bij Roularta

Partners

  • Blijf op de hoogte

Meer lezen, meer leven

Knack Weekend serveert je elke week het lekkerste eten, de boeiendste reizen en de knapste interieurs. Abonneer je nu om niets te missen.
ABONNEREN
€ 19,95 /maand
  • Partners:
  • Artsenkrant
  • Data News Jobs
  • de Apotheker
  • De Zondag
  • Feeling
  • Flair
  • Gocar.be
  • Immovlan.be
  • KW.be
  • Libelle
  • Regiotalent
  • Vakantieweb
  • Jobs bij Roularta
Roularta Media Group Knack Weekend is een onderdeel van de Roularta Media Group

© 2023 Roularta Media Group Alle rechten voorbehouden

  • Copyright
  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie Instellingen

© 2023 Roularta Media Group
Alle rechten voorbehouden

CIM internet