Winter is coming

Wilde westen Haal je cowboyboots en suède jasje maar weer van stal. We krijgen ook dit seizoen niet genoeg van de westernstijl.

Het nieuwe modeseizoen brengt geen onheil, zoals de verwijzing naar Game of Thrones doet vermoeden, maar wapent ons wel tegen de komende kou. Met streelzachte jassen, lange gewaden en een beschermend laagje plastic.

Safety first      Van fluorescerende kleuren tot reflectoren, rubberlaarzen en een laagje plastic. Designers doen er alles aan om ons te beschermen tegen de boze buitenwereld.
Safety first Van fluorescerende kleuren tot reflectoren, rubberlaarzen en een laagje plastic. Designers doen er alles aan om ons te beschermen tegen de boze buitenwereld.
Soeur Sourire      Hoge kragen, lange mouwen en een rok tot op de grond. Maar saai kunnen we deze zedige gewaden toch echt niet noemen.
Soeur Sourire Hoge kragen, lange mouwen en een rok tot op de grond. Maar saai kunnen we deze zedige gewaden toch echt niet noemen.
Ruiten troef      Met ruiten zit je altijd goed. Maar wie echt wil scoren, draagt ze deze winter groot en rood.
Ruiten troef Met ruiten zit je altijd goed. Maar wie echt wil scoren, draagt ze deze winter groot en rood.
Eighties revival      Brede schouders, oversized juwelen en hoge tailles. Er is geen ontkomen aan: de jaren tachtig zijn terug.
Eighties revival Brede schouders, oversized juwelen en hoge tailles. Er is geen ontkomen aan: de jaren tachtig zijn terug.
De nieuwe hybride      Waarom één jas dragen als twee ook kan? Of ga je toch liever voor twee jurken in één? We knippen, plakken en combineren kleren dat het een lieve lust is.
De nieuwe hybride Waarom één jas dragen als twee ook kan? Of ga je toch liever voor twee jurken in één? We knippen, plakken en combineren kleren dat het een lieve lust is.
Dierlijk instinct      De mode wordt wild van dierenprints. We spotten onder andere zebra's en tijgers, maar vooral het luipaard is dit najaar de koning van de catwalk.
Dierlijk instinct De mode wordt wild van dierenprints. We spotten onder andere zebra’s en tijgers, maar vooral het luipaard is dit najaar de koning van de catwalk.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content