VERSTEVIGENDE PRODUCTEN

VOORJAARSZON DOET AAN BADPAKKEN DENKEN : HOE GAAN WE ONS WEER STROOMLIJNEN ? GEZONDER ETEN, WATER DRINKEN, BEWEGEN IS DE EERSTE AANPAK. MASSAGE MET EEN VERSTEVIGEND PRODUCT HELPT EEN HANDJE.

Samenstelling: Sofie Albrecht

1. SMEUÏGE CRÈMES

Sisley Anti-Aging Concentrate Firming Body Care (pot 150 ml : 309 euro) belooft een heuse antiverouderingskuur voor het lichaam. Wij zien vooral een sterk hydraterende formule met verschillende oliën en cafeïne. Te gebruiken op de zones die versterking kunnen gebruiken, want het prijskaartje nodigt niet uit om u van top tot teen met de crème in te smeren.

Parfumerie.

Biotherm Firm Corrector (pot 200 ml : 49 euro) heeft een heerlijk frisse citrusgeur, trekt snel in en geeft een comfortabel, niet-plakkerig gevoel. Belooft op de stevigheid te werken door de collageenproductie te stimuleren.

Parfumerie.

2. FRISSE SERUMTEXTUREN

Dior Svelte Body Desire (pompflacon 200 ml : 77,42 euro) claimt een totaalproduct te zijn dat hydrateert, afslankt en verstevigt, en dat de huidtextuur zachter en homogener maakt.

Parfumerie.

Payot Celluli-Ultra Performance Cellulite and Stretch Marks Corrector Care (tube gelcrème 200 ml : 35 euro) belooft de sinaasappelhuid te verzachten en de huid te verstevigen, zodat striemen worden voorkomen of worden verzacht.

Parfumerie & instituut.

3. SENSUELE OLIËN

Nivea Q10 plus Verstevigende Lichaamsolie (fles 200 ml : 7,99 euro) ruikt fris en hydrateert behoorlijk, zonder plakkerig effect. Belooft de huid in twee weken tijd te verstevigen en striemen te voorkomen.

Grootdistributie.

Nuxe Huile Minceur Cellulite Infiltré (pompflacon 100 ml : 27 euro) belooft hardnekkige cellulitis op buik en heupen aan te pakken met een cacao-extract en een mix van tien essentiële oliën die water afdrijven en opgeslagen vetten zouden afbreken. De olie ruikt lekker en maakt de huid glad.

Parafarmacie.

4. SLIM BROEKJE

Garnier Body Tonic, afslankende shorts (22,99 euro) is het meest intrigerende product in deze reeks. Het ding spant behoorlijk op de bovenbenen (dat bedoelt men waarschijnlijk met ‘instanteffect’) en werkt als een soort wondergoed dat plaatselijke rondingen in bedwang houdt. Het textiel zorgt voor een micromassage die de bloedsomloop stimuleert en bevat vetverbrandende microcapsules die worden geactiveerd door beweging. Door het dragen van de shorts zou u na twintig dagen een maatje minder hebben. Gelukkig kun je het broekje dertig keer wassen !

Grootdistributie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content