Marc's Corner © Leslie Artamonow

Met de lange Waterloosesteenweg en het Zoniënwoud als groene long is de wijk Groene Jager erg geliefd bij de mondaine inwoners van de hoofdstad.

Tweedehands luxe

Fashionista’s kunnen gerust zijn: de iconische Fashion Vintage Luxury mag dan gesloten zijn, dat betekent echt niet dat ze de luxueuze tweedehandskleding die Marc met zoveel liefde selecteerde, zullen moeten missen. Marc’s Corner zit op hetzelfde adres, maar met een nieuwe high-endcollectie (Sonia Rykiel, Courrèges, Givenchy, Kenzo of Céline) en exclusieve stukken zoals de tassen van Snob, die hij als enige in België verkoopt. En er is een aparte ruimte voor tweedehands leerwaren (Dior, Chanel, Vuitton, Gucci, YSL).

Waterloosesteenweg 1065

Callier

De bakkerij maakte al snel furore met zijn traditionele stokbrood, op basis van Franse bloem uit de duurzame landbouw. Bij deze ex-patissier van Villa Lorraine staan ze in de rij, en het loont de moeite!

Waterloosesteenweg 1251, laboulangeriecallier.be

Cook & Book

Hier snuffel je tussen de (Franstalige) boeken terwijl je eet. Probeer de heerlijke brunch op zondag.

Waterloosesteenweg 1357, cookandbook.be

Au Rallye des Autos

Al een referentie sinds 1998. Je komt er voor de Belgische specialiteiten en het legendarische op houtvuur bereide vlees.

Waterloosesteenweg 1500,

rallyedesautos.be

The Wine Club

Behalve lekker eten en een goed glas wijn, vind je er ook geregeld wijnevenementen.

Waterloosesteenweg 1476,

thewineclub.be

Shoppen

· Unfollowers

is de boetiek van Caroline Kaisin, vroegere inkoopster van Francis Ferrent. Ze biedt er een schitterende selectie: Vince, Kenzo, Vanessa Bruno, Alexia Choo, Carven, Paul & Joe Sister. Waterloosesteenweg 1326, unfollowers-store.com

· Freshlab

heet de conceptstore met beautyproducten van Allies of Skin, Christophe Robin, Bio Effect, Kure Bazaar, Escentric Molecules.

Waterloosesteenweg 1482, freshlab.be

· Quatuor Design

De vroegere tramremise is getransformeerd tot interieurwinkel Quator Design. Met 1200 m² Belgisch en internationaal design.

Waterloosesteenweg 1232, quatuordesign.be

Unfollowers
Unfollowers© GF

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content