TOESTELLEN EN ACCESSOIRES

EcoGrill

Joya van Barbecook : compact en veilig. Kindvriendelijke tafel-barbecue met kuip-in-kuipsysteem (buitenste kuip wordt gevuld met water) waardoor men zich niet verbrandt aan de buitenwand.

Startpakket Joya, grilltabs, 4 bamboetangen : 99,95 euro. www.barbecook.be

EcoGrill : puur natuur. Boom-stambarbecue van elzenhout, gevuld met houtskool van elzen. Geeft een rokerige toets. Kan ook dienen als kampvuur.

Grill 9,95 euro, 15,90 euro met rooster. Van elk verkocht exemplaar gaat 0,10 euro naar herbeplanting. www.ecogrill-online.com

Series Classic van Campinggaz. Het nieuwe gamma van de gasbarbecuepionier combineert gestroomlijnd design met een geïntegreerd systeem voor eenvoudige reiniging (InstaClean) en modulaire kookopties (wok, pizzasteen of paellapan).

Vanaf 389 euro. www.campingaz.com

Go-Anywhere van Weber : compact, draagbaar lichtgewichttoestel (7kg) met versterkte handgreep met hitteschild en inklapbare poten. Verkrijgbaar in houtskool- of gasvariant (99,99 of 149,99 euro). Nieuw is het Gourmet BBQ System met basisrooster en additionele accessoireszoals de pizzasteen (49,99 euro). In de Weber Grill Academy leer je de kneepjes van het barbecueën.

www.weber.com, www.grillacademy.net

Glasmarkeerders in siliconevan Le Creuset : handig om op een buitenfeestje je glas te herkennen. Ze worden met een zuignap op de glazen bevestigd.

Set van 24 : 14,90 euro. www.lecreuset.com

Itsasu : instapmodel plancha van Forgeadour. Bakken op de verhitte plaat (er is keuze uit een heel assortiment op gas of op elektriciteit) kan zowel binnen als buiten. 349 euro, roltafel 119 euro.

www.forgeadour.be

Royal 320 van Broil King, uitgerust met de gepatenteerde brandertechnologie die de hitte gelijkmatig verdeelt, en de Flay-R- Wave-technologie, een inox bak- systeem dat de vrijgekomen vlees- sappen opvangt en doet verdampen, voor extra smaak. 549 euro.

www.barbecuespecialist.be of www.broilkingbbq.com

Lakeview van Contigo : lekvrije karaf (2 liter) uitgerust met de Autoseal-technologie. Leuke accessoires zijn de Infuser om smaakmakers (limoen, munt…) toe te voegen en een ijsstick om de drank koel te houden. Ideaal voor cocktails. 49,95 euro.

www.mycontigo.com

Paradepaardje uit de Presti- ge Pro 500-reeks van het Canadese Napoleon : oerde- gelijke gasgrill uitgerust met speciale knoppen tegen extreme vrieskou. Met sizzle zone voor perfect dichtschroeien en infraroodbrander. Om de modellen en de bereidings- methoden te leren kennen, kunt u terecht in de Gourmet Academie. 1999 euro.

www.gourmetacademie.be; www.napoleongrills.be.

Dancook 9000 : barbecue en terrashaard in één. Kan ook dienst doen als loungetafeltje met (optioneel) tafelblad. Schaal van inox, grill van verchroomd staal. Geschikt voor houtskool en voor hout. De randen van de schaal worden niet warm. 289 euro.

www.barbecuespecialist.be

Siliconen ijsvormpjes van Lékué : om zelf ijsjes te maken in eindeloze variaties. 5 euro per stuk.

www.cookserve.be, www.lekue.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content