Rabarber rosé

Bij het eerste lenteweer horen ook de eerste roze aperitiefdrankjes. De Belgische Kiss my… Rhubarb is een rosé vermout met een infusie van citroentijm, citroenverbena en rabarber. Deze atypische vermout is gebaseerd op een familierecept van de West-Vlaamse broers Niels en Wouter Vandekerkhove. Je drinkt het aperitief on the rocks, maar ook in een cocktail doet het aromatische drankje het goed. Zoals in Little Secret, een frisse cocktail van de broers.

kissmy.be

Recept 40 ml Kiss My...  Rhubarb 30 ml bioappelsap Fever Tree  Siciliaanse limonade Zo maak je het: Giet  de vermout en het appelsap op ijs en top af met een geutje limonade.
Recept 40 ml Kiss My… Rhubarb 30 ml bioappelsap Fever Tree Siciliaanse limonade Zo maak je het: Giet de vermout en het appelsap op ijs en top af met een geutje limonade.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content