Pure chocomousse Jérôme Dreyfuss

Jérôme Dreyfuss © GETTY IMAGES

Jérôme Dreyfuss begon twintig jaar geleden met zijn gelijknamige tassenmerk. Hij is getrouwd met ontwerpster Isabel Marant. Samen hebben ze één zoon, Tal.

VOOR 4 à 6 PERSONEN

250 g donkere chocolade, in stukken gehakt, 6 eiwitten

1. Klop de eiwitten tot zachte pieken. Smelt de chocolade met wat warm water in een kookpot op een laag vuurtje (als de consistentie te brokkelig wordt bij het smelten, voeg dan nog wat extra warm water toe tot je een mooie, gladde chocoladesaus krijgt).

2. Giet de chocolade over in een mengkom en voeg hier het opgeklopte eiwit aan toe. Roer zacht (bij voorkeur met een spatel) tot alles gemengd is tot een homogeen geheel.

3. Doe in individuele porties of één grote kom, dek af en plaats minstens 2 uur in de koelkast.

Pure chocomousse Jérôme Dreyfuss
© ANAÏS LESY

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content