Open boek

Drie aanraders voor de keukenkast.

Uit de zee

Schitterende foto’s, verrassende recepten en veel informatie: dit elegante boek van de Franse chef Gaël Orieux is zowel voor viskenners als voor wie vis ietwat intimiderend vindt een absolute aanrader.

Vis, Gaël Orieux, uitgeverij Terra.

Lekker nonchalant

Instagrampopulaire Jelle Beeckman is blijkbaar slordig, maar iemand die kip met appelmoes met een paar ingrepen, een scheut whisky en krokante aardappelen een heerlijke metamorfose geeft, verdient een plekje in je keukenboekenkast.

The Messy Chef, Jelle Beeckman, uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts.

Herfst op je bord

Nigella, Jamie, Yotam, ze komen allemaal met een nieuw boek. Hier minder bekend, maar zeker even interessant, is Nigel Slater, die met Greenfeast een geweldige ode aan herfst- en wintergroenten schreef.

Greenfeast, Nigel Slater. uitgeverij Fontaine.

Open boek
Open boek

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content