Nafi Thiam

Nafi Thiam

Meerkampster Nafi Thiam behaalde niet alleen edelmetaal op de zevenkamp in Rio vorig jaar, ze mocht ook een juwelencollectie ontwerpen voor Diamanti Per Tutti. Het werd een mix van speels en klassiek.

Hoe is Diamanti Per Tutti bij jou terechtgekomen? Ben je een juwelenfreak?

“Ik ben een grote fan van het merk, dus toen ze me benaderden zegde ik onmiddellijk toe. Ik draag vooral discrete, fijne sieraden, wat typisch is voor de meeste stukken van Diamanti Per Tutti. Ik heb ook een zwak voor armbanden omdat ze niet storen bij het sporten en je er veel tegelijk kunt dragen.”

Je bent geen ontwerpster. Vond je makkelijk inspiratie?

“Ik heb veel cactussen thuis en vind ze echt heel leuk. Ze zijn de perfecte plant voor mij: ik ben vaak weg van huis en kan ze niet vaak water geven. De ongewone vormen en maten geven hen een grappig uitzicht. Dat was mijn inspiratie voor de speelsere items. De meer klassieke stukken zijn discreet en elegant, perfect voor elk moment. Dat is belangrijk voor me omdat ik veel gala’s bijwoon. Maar ze zijn ook geweldig bij een jeans met witte T-shirt.”

Welk stuk past het beste bij je?

“Deze collectie vertegen-woordigt mijn persoonlijke stijl en smaak. Het was dus heel belangrijk om iets te creëren dat ik bij elke gelegenheid kan dragen. De lijn balanceert perfect tussen mijn twee levens in, dat als student en dat als sporter. De body chain en de choker zijn wel mijn favorieten: ze maken een outfit af en passen zowel bij een chique als bij een meer casual outfit.”

Diamanti Per Tutti
Diamanti Per Tutti
Diamanti Per Tutti
Diamanti Per Tutti

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content