Drie jonge businesspartners vormen een onverbiddelijk trio :

mooi, netjes in pak gestoken en knappe zakenmannen.

Wee de konkurrentie.

PRODUKTIE : CONRAD DAVID BOLSSENS ASSISTENTIE : LIEVEN VANPARIJS

FOTO’S : NICOL’ANDREA MAKE-UP : FLORENCE SOLET VOOR SHISEIDO

MODELLEN : BORIS, RODNEY WEBER EN STEPHAN KAISER BIJ PH ONE

Boris in een kombinatiepak van Austin Reed : katoenen bandplooibroek, wollen vest en geruit jasje.Popeline hemd van Stephen Brothers en das van Prochownick.

Foto’s bovenaan deze bladzijde : rechts een drieknoopspak met smalle broek en bijpassend vest, van Hey, widespread met gesteven kraag van Jacques Britt en das van Richard Thierry. Midden : Boris draagt een hooggesloten pak van Corneliani, een button-down van Dialogue en een zijden das van Chanel. Links : voor Stephane een muntgroen jasje van Rodier, een linnen gestreept vest van Scapa, een geruite widespread van Boss, een zandkleurige broek van Hey en een das van Trussardi bij Men’s Fashion.

Rechtsonder, van linksaf : een katoenen drieknoopsjasje van Chris Mestdagh, katoenen broek van Scapa, hemd van So en das van Rykiel Homme. Rodney draagt een driedelig pak in verschillende streepjes, van Dialogue, een helblauwe widespread van Caramelo en een das van Hugo Boss. Een drieknoopspak van XSO, hemd van Andres en das van Hermès. Schoenen, Ambiorix.

Op de pagina hiernaast : voor Boris een pak van Austin Reed (zie foto blz. 55). Stephane (in het midden) draagt een pak in cool wool van Hugo Boss, een hemd van Lacoste en noppendas van Richard Thierry. Rodney : double breasted pak van Caramelo, hemd met tab-boord van Stephen Brothers en jacquarddas van Trussardi.

Op de pagina hiernaast, van linksaf : driedelig pak van So, hemd van Van Laack en jacquarddas van Giorgio Armani. Linnen jasje en vest van Scapa, katoenen broek van Andres, lichtgeel hemd van Jacques Britt en das van Trussardi bij Men’s Fashion. Tweeknoopspak van DVO, hemd met dubbele manchetten van Van Laack, das en pochette van Dior Monsieur.

Linksboven : blauw-witte button-down van Rodier, rood-blauwe zijden das van Gucci en bretellen van Regent Belt.

Rechtsboven : popeline button-down van Lambs, zijden das van Men’s Fashion en katoenen pak van Kramer.

Rechtsonder : hemd van So en jacquarddas van Rykiel Homme.

Op deze pagina, van linksaf : double breasted pak met fijne streepjes,van Marks & Spencer, hemd van Corneliani en das van Hey.Bruin linnen pak van Portobello, kraagloos hemd van Olivier Strellien sjaal van Prochownick. Prince-de-Galles pak,hemd en das, alles van Lanvin.

Van linksaf : drieknoopspak in millwashed katoen van Olivier Strelli, hemd met vichyruit van Rodier en das van Gucci.Hooggesloten drieknoopspak van XSO, linnen hemd van Chris Mestdagh en das vanRykiel Homme. Marineblauw pak van Kramer, ruitjeshemd van Lams,das van Giorgio Armani.Alle kousen van du Parc Gentlemen en de schoenen van Bally.

Informatie over de verkoopadressen vindt u op pagina 190.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content