troost (1)

Nr. 51 van 19 december is een echt knuffelnummer! Bravo! Ik loop er al de hele week mee rond om tijdens vrije momenten te genieten van al die troostende ervaringen van bekende en minder bekende mensen rondom ons.

Liesbet Carrijn (e-mail).

troost (2)

Ik zal wel niet de enige of de eerste zijn, maar ik wil jullie graag feliciteren met het prachtige kerstnummer. Het is een bijzonder mooi en warm cadeau voor de lezers. Dit is er eentje om te koesteren, om op het salontafeltje te leggen, en er elke avond een stukje uit te lezen. Niet te veel tegelijk, zoals je ook niet alle lekkere pralines in één keer binnenschrokt, maar om traag te proeven van elk woord, beeld, gedachte. Van harte bedankt.

Isabelle Rossaert (e-mail).

troost (3)

Het zal wel geen toeval zijn dat Weekend Knack nr. 51 bij het stapeltje ‘nog te lezen’ was blijven liggen toen ik het magazine op oudejaarsavond vastpakte. Noodgedwongen in mijn pyjama onder een warme deken op de sofa wegens een zware verkoudheid. Geen ‘je hebt wat gemist’-feest of champagne, geen katerwandeling op nieuwjaarsdag maar wel een hoop openhartige, ontroerende, grappige, herkenbare alfabetverhaaltjes om me te troosten. Dankjewel Weekend Knackers.

Annie Vervoort, Deurne.

troost (4)

Ik wil alle medewerkers aan ” de filosofie van de troost” van harte bedanken voor dit schitterend nummer.

William Strijbol (e-mail).

troost (5)

De Weekend Knack over de filosofie van de troost was van een schoonheid om stil van te worden.

Walter De Meurichy (e-mail).

troost (6)

Gewoon even zeggen dat ik jullie uitgave van “de filosofie van de troost” gewoonweg prachtig vond! Echt waar!

Marleen Vanbrabant (e-mail).

troost (7)

Graag de loftrompet over de laatste editie van Weekend Knack. Ik heb het blad verslonden en bewaar het voor donkere tijden.

Philippe Bailleur (e-mail).

troost (8)

Ik heb genoten van Weekend Knack waarin gewone mensen op zoek gaan naar troost en warmte. Alleen al het (mondjesmaat) lezen van al die oprechte gedachten was voor mij een troost. Een nummer om lang te bewaren en steeds te herlezen.

R. Claes (e-mail).

troost (9)

Ik wil even mijn bewondering kwijt voor de columns van Tessa Vermeiren. Vooral voor die in de Weekend Knack over troost. Die column is absoluut af. Juist ook. Die doet je hart openspringen, brengt extase, is herkenbaar en toch vernieuwend. Zo vol van woorden om te lezen en te herlezen. Knap gedaan.

Cathy Verbruggen (e-mail).

troost (10)

Kort na de middag. Kinderen naar school – de zelfgeknutselde kerstkaarten liggen nog te wachten op doordachte kinderwensen – mijn lieve man is terug aan het werk en mijn administratieve taken lopen niet weg. Dus tijd voor een kopje koffie met Tessa want haar column wordt hier vaak te berde gebracht met de woorden: “Weet je wat je eens moet lezen…” En vandaag krijgen we een heel eiland vol hartverwarmende woorden en zinnen, ingeleid door een columnpareltje. Ik verkende het eilandje een eerste maal en bleef stilstaan bij enkele bronnen van troost. Ik weet dat dit kerstgeschenk nog heel lang op mijn nachtkastje zal blijven liggen. Dank aan iedereen die instond voor de samenstelling van deze Weekend Knack.

Ilse P. (e-mail).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content