La Quesadilla Azul met courgette-bloem

© KRIS VLEGELS

8 blauwe maistortilla’s

500 g geraspte mozzarella

8 courgettebloemen

Ui, in halve ringen gesneden

Plantaardige olie

Zure room

Peper en zout

1. Verwarm de tortilla’s gedurende 1 minuut aan elke kant in een pan op middelhoog vuur.

2. Leg de tortilla’s op een bord, nappeer met kaas en leg een courgettebloem en wat uiringen in het midden, bestrooi vervolgens met peper en zout.

3. Vouw de tortilla’s dubbel en bak de quesadilla’s in een koekenpan met wat (plantaardige) olie gedurende 3 à 4 minuten aan elke kant, tot de kaas mooi smelt.

4. Serveer met een schep zure room.

Tip: quesadilla’s zijn ook lekker met verse guacamole of een pikante salsa.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content