Accessoires zijn extraatjes : fijn om te krijgen, leuk om te geven. Met zijn biezondere uitstraling heeft zwart een streepje voor, maar ook stijlvol rood of subtiel gekombineerd geel en blauw geven je outfit een feestelijke toets.

CONRAD D. BOLSSENS

FOTO’S : GODEWIJN DALED

Van linksaf : drie kasjmier pulls (Degand) met erbovenop een juweel, tema “wassende maan” (Arando), en een schaaltje met medusahoofd (Gianni Versace) ; ervoor ligt een polshorloge (Scapa). Op de handtas in geribd leer (Louis Vuitton) ligt een riem in krokoprint (Regent Belt). Daarvoor staat een opbergtasje voor cd’s (Longchamp). Op een doos met Chinese penselen (Maison de la Chine) een sierspeld van Chanel en een flesje La Myrrhe (Shiseido) met daarrond een halsketting ontworpen door Nadine Wijnants. Ervoor liggen een gepatineerde broche (Wouters en Hendrix) en een manchetknoop in de vorm van een panterkop (Richard Thierry). Rond het Afrikaans ceremoniezwaard (I.D. Design) zijn twee rood-blauwe dassen (Gucci en Degand) gedrapeerd, met daarachtereen vaasje met Chinees motief(Gianni Versace).

Van linksaf en van boven naar onder : das met goudgeel motief (Longchamp). Daarnaast en op de voorgrond sjaals in fluweel en moeselien (Oliver Strelli) met een zilverkleurig sierspeldbootje (Scapa). Op de schrijfmap (Gucci) hangt een metalen bril (Somers). Een gevlochten opbergmand (Obsession) dient als drager voor een vulpen in gemarmerd lak (Gucci), een ronde broche (Chanel) en een haarvlecht-ceinture (Martin Margiella). Daarnaast een metaalkleurige perforator (El Casco) en een flesje eau de toilette Hugo (Hugo Boss). Op de voorgrond : een poederdoos (Yves Saint Laurent).Op de sjaals ligt een halssnoer van glasparels (Giorgio Armani) en staat een satijnen avondschoen (Prada bij Coccodrillo) naast een krono-uurwerk (Stefanel). Ervoor liggen manchetknopen en studs met parel (Degand) naast wit- en geelgouden manchetknopen (18 kt) met diamant (Antonini).

Van linksaf en van boven naar onder : transparante sjaal (Theorie des Ensembles) en een gebreide sjaal met een fluwelen ceinture (Martin Margiella). Daarvoor staat een rode lakleren handtas (Kyuso) naast een zwart laarsje met rits (Marie Passion). Op de voorgrond liggen een deskfax en een mini-filofax (Filofax) met daarop een spiegelbril (Adidas), een bruine herenriem (Giorgio Armani), een minihandtasje (Gucci), een lipstick 007 Rouge Pur (Yves Saint Laurent) en een gouden ring(18 kt, Antonini).

Rechts hangt een grijze sjaal met franjes (Giorgio Armani) met daarvoor twee Janushoofden (I.D. Design). Links daarvan staat een groen buideltasje (Longchamp) naast een vilten hoed (Elvis Pompilio) met daarop een bril (Silhouette). Ervoor staan twee witte kaarsen in boekvorm (Cancle Delight) met daarop zilverkleurige manchetknopen (Scapa), een polshorloge(M & M) en een groene zijden das met blauw-rood motiefje (Hermès). Op de witte lakleren bottine (Doc Martens) hangt een bril van Yamamoto. Daarnaast staat een halfronde handtas (Oliver Strelli) met ervoor een flesje eau de toilette Quasar (Jesu del Poso) en erop gedrapeerd een zwarte das met pluim van Ann De Meulemeester. Op de voorgrond : een genummerde sjaal van D. Bikkembergs (Louis) met daarop een uurwerk in zwart-witmotief (Swatch), naast boxershorts (Theorie des ensembles).

Van linksaf en van boven naar onder : kasjmiersjaal en geel leren handtas (Richard Thierry) met daarop gedrapeerd drie dassen (Hermès, Romeo Gigli bij XSO, en Gucci) en bril met blauw montuur (Theo). Daarvoor staan een zwarte bottine (Route 66), een draagbare telefoon (Motorola), en een flakon 24 Faubourg (Hermès) met een wit- en geelgouden halsketting (18 kt, Antonini). Fluwelen en zijden plaid (Versace Décoration) met daarop een geel, nylon tasje (Samsonite), een blauw polshorloge (Esprit) en een das (Degand) met diskrete dasspeld (Richard Thierry). Rechts : een zijden paraplu (Richard Thierry) met daarvooreen fles eau de toilette Dolce et Gabbana en Opium Pour Homme (Yves Saint Laurent), een polshorloge met vierkante wijzerplaat (Boucheron bij Verhoogen), een vulpen in veelkleurige lak (François Yves Lûthier), een blauwe geknoopte sjaal (Issey Miyake bij XSO), een zijden bloem (Elvis Pompilio), blauwe manchetknopen (Degand) en een verzilverd halssnoer (Wouters en Hendrix).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content