IN-out

Rejina Pyo © Mondadori

Wat hangt er vooraan in de kast en wat verhuist er voor een tijdje naar de onderste plank? Eén ding is zeker: met het label van Ivanka Trump heeft iedereen het nu wel gehad. Over en uit.

Frida Kahlo: Als symbool van female empowerment en eigenzinnigheid inspireert ze niet alleen designers, het Londense Victoria & Albert Museum stalt nog tot 4/11 haar kleding, juwelen en make-up uit.

Rejina Pyo: De Koreaanse Rejina Pyo studeerde aan Central Saint Martins en werd assistent van Roksanda Ilincic voor ze in 2014 een eigen lijn opzette met speels grafische, doch elegante silhouetten.

Wollen outfit: Het wordt een warme winter in die nieuwe gebreide jurk, broek, rok… Het liefst ton sur ton en in laagjes over elkaar.

Bivakmuts: Volgens Gucci, Versace en Calvin Klein zit er een bankovervaller in elk van ons. Zo niet, dan hebben we toch een lekker warm hoofd op de fiets naar het werk.

Mohair: Grote merken, waar- onder ook H&M, stoppen met het gebruik van mohair nadat er gruwelijke beelden opdoken van een geitenboerderij uit Zuid-Afrika.

Ivanka Trump: Sinds Donald Trump de verkiezingen won, kreeg het label van zijn dochter het moeilijk. Heel wat multimerken-boetieks wilden zich liever niet meer met het merk associëren. Ivanka heeft er nu ook officieel de brui aan gegeven.

Choker: We kunnen opnieuw rustig ademhalen, want de choker wordt van de troon gestoten (en opgeborgen tot een volgende revival) door de statement-oorbel.

Korset: Sorry Kim Kardashian, het leren korset en z’n ceintuur-variant hebben hun beste tijd gehad. Ruil ‘m in voor een smaller exemplaar om die negen verschillende laagjes en jassen op hun plaats te houden.

Frida Kahlo
Frida Kahlo© GF
Wollen outfit
Wollen outfit© Mondadori
Bivakmuts
Bivakmuts© Mondadori
Choker
Choker© STUDIO LAZZARI / Mondadoriphoto
Ivanka Trump
Ivanka Trump© Isopix
Korset
Korset© Mondadori

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content