Hotlist

© GF

Een nieuwe muze, een geslaagde show of een hebberig-makend accessoire: dit zijn de favorieten van de Knack Weekend-redactie.

Modejournalist Katrien

Ik ben al enkele seizoenen gefascineerd door de oversized oorbellen op de catwalk. Dit paar van Y / Project, in de vorm van een Slinky – het populaire speeltje uit de jaren 80 – werd al gespot aan de glorieuze oren van Beyoncé.

Modejournalist Lut

Hybrid fashion op z’n best: mantel van Marni in twee stoffen en kleuren, voor wie niet kan kiezen. Verrassend cool.

Artdirector Evi

De combatlaarzen van Valentino bezorgen een frivole jurk een eigenwijze twist. De elegante witte typografie geeft dan weer een grafische touch aan de stoere boots. Zonder twijfel mijn favoriete item deze winter!

Journalist human interest Elke

Geel is het nieuwe roze, dus ga ik deze winter all the way, net als Christophe Lemaire. Een gele outfit is voor mij het perfecte antidotum tegen de zomerblues en contrasteert vast prachtig met onze grijze, Belgische herfstdagen.

Beautyjournalist Franciska

De rode lip van Alexander McQueen in een verder naakt – maar we weten wel beter – gezicht. Niet vernieuwend, maar ik houd van de eenvoud en het effect van een opvallende mond. Ideaal voor een etentje of om een baaldag aan te kunnen.

Lifestylejournalist Wim

Faye Dunaway (77) als kwieke Hollywooddiva in de campagne voor Gucci’s Sylvie-handtas. De bijbe-horende clip doet onvermij-delijk denken aan de cultfilm Mommie Dearest uit 1981, waarin Dunaway Joan Crawford vertolkt. Dunaway die haar filmadoptiedochter terroriseert en de onsterfelijke oneliner ‘No wire hangers, EVER!’ gilt: hilarischer wordt drama niet.

Hotlist
© Mondadori
Hotlist
© Mondadori
Hotlist
© Mondadori
Hotlist
© GF
Hotlist
© Mondadori

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content