rat

Ratten krijgen het de komende dagen niet gemakkelijk. U komt onder druk te staan, en u slaagt er maar niet in ermee om te gaan. Bovendien beschuldigt u de mensen in uw omgeving ervan dat ze al te agressief uit de hoek komen, terwijl dat niet altijd zo is. Dat blijft duren tot en met dinsdag 10 mei. Pas dan krijgt u opnieuw een klare kijk op het gebeuren en reageert u op de juiste manier. In uw gevoelsleven zult u toch wel een paar toegevingen moeten doen, zo niet raakt u geïsoleerd.

buffel

Buffels tasten een beetje in het duister, en u hebt een gloeiende hekel aan dat gevoel. Cruciale beslissingen laten op zich wachten. U krijgt natuurlijk wel te horen dat u wat meer geduld moet hebben, en dat het allemaal voor mekaar komt, maar die onzekerheid weegt heel zwaar. Daarom probeert u de zaak te forceren, maar eigenlijk is ook dat geen goed idee. Temeer omdat woensdag 11 mei de enige gunstige dag voor uw teken is. In de liefde kan enige passie oplaaien.

tijger

Voor Tijgers kan dit een leuke en aangename periode worden. U bent vastberaden, u wilt uw doel bereiken, en niemand zal u dat kunnen beletten. Bovendien kunt u zich voortbewegen in een gunstig klimaat. Er zijn natuurlijk wel een paar mensen die niet op dezelfde golflengte zitten, maar die leggen u geen strobreed in de weg. Alleen donderdag 12 mei wordt een minder gunstige dag. Dan neemt u beter geen beslissingen. In de liefde moet u aandacht hebben voor de kleine dingetjes.

kat

De horoscoop stelt Katten meteen gerust : na een moeilijke periode valt alles opnieuw in de juiste plooi. U kunt rekenen op de steun van naasten, vrienden en collega’s. Bovendien bekijkt u alles door een nuchtere bril en kunt u voor de heel belangrijke dingen rekenen op twee uiterst positieve dagen : zaterdag 7 en woensdag 11 mei. Dan is er ook sprake van nieuwe mogelijkheden en kansen. In uw gevoelsleven kan de rust eventjes worden verstoord door een minder leuke vrijdag 13 mei.

draak

Draken hebben het geluk aan hun zijde. Hoewel u momenteel best tevreden bent met uw job, is het niet uitgesloten dat er een interessante aanbieding komt en dat u die ook in overweging neemt. In dat geval zult u zich vooral moeten afvragen of die nieuwe professionele omgeving wel verzoenbaar zal zijn met uw privé-leven. Hou wat meer rekening met uw gezondheid, want de zomer komt eraan en misschien moeten er wat kilootjes af. In uw gevoelsleven duikt een oude vriend op.

slang

Zoals alles nu evolueert, kunt u op beide oren slapen. Een paar dagen geleden maakte u zich nog zorgen, maar die ebben nu helemaal weg. Vooral Slangen die aan het hoofd staan van een sportploeg of een team dat deelneemt aan de een of andere competitie, kunnen rekenen op een goed gesternte. In uw gevoelsleven geniet u van een perfecte combinatie van uitstapjes en feestjes, en anderzijds rustige avondjes met uw naasten thuis. Aarzel dus niet om op uitnodigingen in te gaan.

paard

Voor Paarden begint een positieve periode. U bruist van nieuwe ideeën, zelden was u zo creatief. Bovendien hebt u voldoende energie om met iets nieuws te beginnen. Aarzel niet om de knoop door te hakken, misschien wordt dit wel een keerpunt. Uiteraard betekent dit nu ook weer niet dat u risico’s moet gaan nemen. Gevaarlijke sporten zijn zelfs helemaal uit den boze. In uw liefdesleven drijft u op grote stabiliteit. Als u geen partner hebt, dan behoort liefde op het eerste gezicht tot de mogelijkheden.

geit

Het gaat Geiten voor de wind. Vooral op professioneel gebied wordt u goed geholpen door de omstandigheden. Er is sprake van een oud project dat opnieuw op tafel komt, en voor u is dat een kans om u op nieuw terrein te begeven. Daarbij komt dat u aan heel kleine dinge-tjes merkt dat uw grote inspanningen van de voorbije maanden eindelijk vruchten beginnen af te werpen. In uw gevoelsleven valt alles weer in de juiste plooi en verdwijnt de onrust.

aap

Voor Apen verwacht de horoscoop een heel aangename periode. In uw gevoelsleven merkt u tot uw grote voldoening dat iedereen zich inspant om u in de watten te leggen. Voor wie geen partner heeft, is de kans dan weer groot dat u iemand ontmoet in een romantische omgeving. Toch is het belangrijk dat u het allemaal nuchter blijft bekijken. Het enthousiasme van het eerste moment is geen goede raadgever. Vooral op vrijdag 13 mei hebt u het geluk aan uw zijde.

haan

Voor Hanen kan dit een heel stresserende periode worden. Zowel op het professionele toneel als privé is er sprake van vervelende klusjes. Die zult u niet kunnen ontlopen, zodat u misschien maar beter hulp van naasten, vrienden of collega’s inroept. Als u het toch allemaal alleen probeert voor mekaar te krijgen, mag u een storm van kritiek verwachten. Vooral op zaterdag 7 mei, een vervelende dag voor uw teken. In uw gevoelsleven kunt u de probleempjes relativeren.

hond

Voor Honden wordt dit een middelmatige periode. U bent niet de enige die de voorbije dagen zwaar onder druk stond. Het neemt niet weg dat u dringend moet zoeken naar een manier om te ontspannen. Misschien kunt u aan sport gaan doen, of de draad van een vroegere hobby opnieuw oppikken. Wat tijd voor jezelf nemen, kan heilzaam zijn. In de liefde maakt het begrip van uw partner een wereld van verschil. Vooral vanaf zondag 8 mei hebt u daar nood aan.

zwijn

Tot en met maandag 9 mei krijgt u niets voor mekaar. U twijfelt voortdurend, u weet niet welke richting u uit moet. Maar dan lijkt u plots, zonder dat u beseft waarom, een bocht van 180 graden te maken. Dan gaan Zwijnen zeer doeltreffend te werk, grijpt u iedere kans en getuigt u in alle omstandigheden van scherp inzicht. Ook in uw liefdesleven verdwijnt de toch wel morose sfeer van het ene moment op het andere, om plaats te maken voor enthousiasme en passie.

André Lemoine

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content