RAT

Er is sprake van nieuwe mogelijkheden. Deuren die eindelijk opengaan. Het komt precies op tijd om uw aandacht te scherpen, want u leek de jongste tijd een beetje in te dommelen. Het impliceert natuurlijk dat u sommige gewoonten zult moeten veranderen. Als u op zoek bent naar een nieuwe job, dan is dit het moment om de juiste mensen aan te spreken. Het gevoelsleven van Ratten staat in het teken van de nakende feestdagen.

BUFFEL

Buffels houden van concrete dingen. Van houvast en zekerheid. In deze periode is dat meer dan ooit het geval, en u komt aan uw trekken : binnen een duidelijk en scherp omschreven kader kunt u eindelijk uw verbeelding laten spreken, en de mensen in uw omgeving zijn onder de indruk van wat u voorstelt. Voor uw liefdesleven zou het heilzaam zijn om u samen met uw partner achter een nieuw project te zetten.

TIJGER

U krijgt de jongste tijd nogal wat kritiek. Er zijn ook heel wat mensen die niet meteen van plan lijken om u te helpen. En toch kan dat uw grote zelfvertrouwen niet aantasten. Dat dankt u ook wel aan uw natuurlijke koppigheid en doorzettingsvermogen. De kans dat Tijgers hun doel bereiken, is dan ook groot. In de liefde bouwen vrijgezellen beter aan een relatie met iemand met wie ze echt affiniteit hebben.

KAT

Voor Katten staat er nogal wat te veranderen. U stuurt daar trouwens ook zelf op aan, want van sommige dingen vindt u dat het niet zo verder kan. Daarbij komt dat er in uw omgeving dingen gebeuren die u ertoe aanzetten om snel te handelen en beslissingen te nemen. Aarzel daarbij niet om af en toe eens andere methodes te gebruiken dan wat u gewoon bent. In de liefde geniet u ervan om samen plannen te koesteren.

DRAAK

De horoscoop verwacht een gunstige periode voor Draken. U zit heel goed in uw vel, en u vindt het heerlijk om nieuwe plannen te koesteren. Bij iedere nieuwe stap die u zet, groeit uw zelfvertrouwen. De horoscoop geeft u wel de raad om wat meer te gaan lobbyen, zodat u op het moment van de waarheid op de steun van meer mensen kunt rekenen. In uw liefdesleven mag u niet zo kurkdroog reageren.

SLANG

U bent ontgoocheld. Meer zelfs : u moet zich inspannen om niet bijzonder kwaad te worden. Vooral op maandag 28 november, een zeer ongunstige dag voor uw teken. Dan lopen nogal wat dingen goed fout. De horoscoop geeft u de raad om zo rustig mogelijk te blijven en vooral geen overhaaste beslissingen te nemen. In de liefde zou wat meer verbeeldingskracht helpen om de dagelijkse sleur te doorbreken.

PAARD

U wilt succes oogsten. Paarden willen zo snel mogelijk hun slag thuis halen. Alleen krijgt u het niet zomaar allemaal in de schoot geworpen : u zult zich hard moeten inspannen. Ook uw grote ervaring kan het verschil maken, maar dan moet u wel goed nadenken vooraleer u een knoop doorhakt en mag u in geen geval impulsief reageren. In de liefde is de tijd gekomen om samen met uw partner eens naar de toekomst te kijken.

GEIT

Voor Geiten begint er een aangename periode. Het ziet ernaar uit dat uw verwachtingen worden overtroffen of zelfs dat sommige dromen werkelijkheid kunnen worden. Vooral als u al een poos op zoek bent naar een andere job, is de kans groot dat u straks uw zin krijgt. Toch deze goede raad : probeer geen rekening te houden met geruchten achter de schermen. In uw gevoelsleven vraagt een naaste op zijn manier om hulp. Probeer dat op te merken.

AAP

Het gaat Apen voor de wind. Het is alsof alles vanzelf in de juiste plooi valt, zonder dat u zich moet inspannen. En toch mag u zich niet laten verblinden door de snelheid waarmee u dingen voor mekaar krijgt. Als u de concentratie laat verslappen, is het niet uitgesloten dat anderen u te snel af zijn. In uw gevoelsleven kan uw uithuizigheid u parten spelen. Misschien helpt het als u uw gevoelens duidelijk verwoordt.

HAAN

Vooral professioneel is er sprake van nogal wat uitdagingen. Gelukkig bruisen Hanen van energie. U bent ook heel enthousiast, zozeer dat het aanstekelijk is voor de mensen in uw omgeving. Wel geeft de horoscoop u de raad om u te concentreren op de dingen die echt belangrijk zijn. In uw gevoelsleven mag u zaken en vriendschap in geen geval verwarren. Voor vrijgezellen is een nieuwe flirt niet uitgesloten.

HOND

Honden hebben het in deze periode heel druk. Op het werk weet u niet waar eerst springen. Daardoor blijft er de komende dagen heel weinig tijd over voor uw privéleven. Uw naasten zullen dus van veel begrip moeten getuigen als u niet wilt dat uw gevoelsleven daaronder gaat lijden. Ook uw gezondheid verdient bijzondere aandacht. Om niet oververmoeid te raken, zult u een perfect evenwicht moeten vinden tussen inspanning en rust.

ZWIJN

Zwijnen moeten geen rekening houden met beperkingen of andere hindernissen. U kunt gewoon uw vrije gangetje gaan. Alles wat u de komende dagen onderneemt, zal heel snel vruchten afwerpen. Misschien is het klimaat zelfs uitstekend om een tandje bij te steken en een beslissende stap te zetten, zowel op het werk als privé. In de liefde zult u op het volle begrip van uw partner moeten rekenen.

Het energiepeil varieert van 1 ster (zwak) tot 4 sterren (uitzonderlijk hoog), met een neutrale tussenfase. Het is afhankelijk van het element dat bepaald wordt door het laatste cijfer van het geboortejaar.

0 of 1: METAAL neutraal

2 of 3: WATER ****

4 of 5: HOUT neutraal

6 of 7: VUUR *

8 of 9: AARDE neutraal

rat: 1912, 24, 36, 48, 60, 72, 84, 96, 08.

buffel: 1913, 25, 37, 49, 61, 73, 85, 97, 09.

tijger: 1914, 26, 38, 50, 62, 74, 86, 98, 10.

kat: 1915, 27, 39, 51, 63, 75, 87, 99.

draak: 1916, 28, 40, 52, 64, 76, 88, 00.

slang: 1917, 29, 41, 53, 65, 77, 89, 01.

paard: 1918, 30, 42, 54, 66, 78, 90, 02.

geit: 1919, 31, 43, 55, 67, 79, 91, 03.

aap: 1920, 32, 44, 56, 68, 80, 92, 04.

haan: 1921, 33, 45, 57, 69, 81, 93, 05.

hond: 1922, 34, 46, 58, 70, 82, 94, 06.

zwijn: 1923, 35, 47, 59, 71, 83, 95, 07.

Door André Lemoine

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content