Audrey Heselmans (28), styliste

Hoewel nog jong, draait Audrey (links op de foto) al jaren mee in de modewereld. Tijdens haar modellencarrière sierde ze meermaals de cover van dit blad. Daarna stapte ze over naar de andere kant van de barrière en ontpopte ze zich tot onze favoriete styliste. Met een grenzeloze fantasie, tonnen energie en een perfecte dosis modegevoeligheid maakt ze van haar modeproducties telkens weer een feest om naar te kijken. U vindt van haar in dit nummer Cirque Belge (p. 44) en Sterretjes op de dansvloer (p. 120). Audrey is een gewaardeerde collega en het levende bewijs dat vrouwen wel humor hebben.

Cathérine Ongenae (35), modejournalist

Onvermoeibaar. Dat is het minste wat je kunt zeggen over Cathérine. Sinds ze eind september de Weekend Knack-redactie kwam versterken, hebben we deze enthousiaste fashionista zien floreren in Parijs, Milaan en Londen, telkens gedreven op zoek naar sterke modeverhalen. Een geluk dat er ook in Belgische modekringen zoveel nieuws te halen valt, anders was ze nooit thuis in haar geliefde Brussel. De knappe pen van Cathérine en haar passie en respect voor mode vormen een aanstekelijke combinatie die veel deuren opent. In dit nummer praat ze met Haider Ackerman (pag. 34) en Dries Van Noten (pag. 52). Cathérine is ook een fervent internetter, met een eigen blog op weekend.be. Overigens heeft onlineshopping voor haar geen geheimen, zeker niet als het de Marnishop betreft.

Marjolijn Vanslembrouck (25), webmaster weekend.be

Als stagiaire op deze redactie zette Marjolijn (rechts op de foto) twee jaar geleden haar eerste stappen in de journalistiek. Mode wilde ze absoluut doen. Ze leerde snel het reilen en zeilen van dit blad en toen we plannen maakten voor een nieuwe mode- en lifestylesite, was het niet lang zoeken naar de geknipte webmaster. Die frêle schouders konden wel wat dragen. Marjolijn nam de taak ter harte en weekend.be werd twee weken geleden succesvol gelanceerd. De stress die ermee samenhing, vangt Marjolijn op door plichtsgetrouw te gaan joggen. Marjolijn maakt immers, onder zachte dwang, deel uit van het dreamteam voor de Weekend Knack Ladies Run (p. 147).

Elke Lahousse (23), eindredacteur

Je bent jong en je wilt wat, en dus begon Elke bij ons als stagiaire. Haar journalistieke kwaliteiten werden opgemerkt en toen er ruimte kwam bij de eindredactieploeg, greep ze die kans. De jongste op onze redactie is gedreven, niet op haar mondje gevallen en gezond ambitieus. Ze heeft ook sportieve ambities : collega Marjolijn verslaan tijdens de Ladies Run eind mei. Elke komt met het openbaar vervoer naar kantoor en blijkbaar brengt ze wel eens een chauffeur van De Lijn in de war. Zelf noemt ze die twee kleine botsingen een toeval.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content