RODE NUANCES

Yves Saint Laurent brengt hypo-allergene nagellak zonder formolaldehyde of tolueen, maar met acrylhars en polyester en een nagelversterkend calcium. Vernis Fortifiant (595 fr.) is een nagelversterker met een neutraal tintje (beige, roze, vanille of gebroken wit). De nieuwe nagellak Vernis Lacque (595 fr.) glanst als een klassieke lak en is beter bestand tegen krassen of schilferen. Bestaat in tien rode nuances.

Yves Saint Laurent : (02) 240.06.30.

WOUDGEUR

Het dichte groen van het bedreigde regenwoud inspireerde voormalig skikampioen Willy Bogner voor Deep Forest, een aromatische bosgeur met een frisse hesperide aanzet, kaneel en lavendel in het hart en vetyverwortel, patchoeli, mos en wierook in de basis. De geur wordt doorgetrokken in een ekologisch geïnspireerd bad- en scheergamma.

Willy Bogner : (02) 767.38.70.

LEGENDARISCH

Een Harley Davidson is voor elke motorfreak de ultieme droom, een kunstwerk op wielen. Een Harley Davidson heeft iets mytisch, het is een estetische ervaring waar zelfs iemand die niet van motoren houdt, ook kan inkomen. Legendary Harley-Davidson is nu een geurlijn van Gemey. Een stoer akkoord van bergamot, mandarijn en citroen met een kerngeur van geranium, lavendel en cypres en een basis van sandelhout, Indisch gras en patchoeli. Een parfum met een vage ledergeur en een verpakking die helemaal “Harley Davidson” is : met het bekende logo en de kontrasten van leder en chroom (van 199 tot 699 fr.).

Gemey : (02) 210.07.98.

CUBA LIBRE

Havana is een stad die tot de verbeelding spreekt en ook de naam van het nieuwste parfum van Aramis : een biezonder aantrekkelijke, aromatische geur die vaag herinnert aan tabak. Sedert de introduktie eind vorig jaar mag Havana rekenen op een verdiend sukses en het gamma wordt dan ook uitgebreid met een milieuvriendelijke Anti-Perspirant (720 fr.) die transpiratie effektief onder kontrole houdt. De after-shave balsem is licht, kalmeert de huid en laat geen vetlaagje achter : enkel de frisse citrus en mandarijn, de specerijen, de groene aksenten, de vanille en de patchoeli blijven (1400 fr. voor 100 ml).

Aramis : (02) 716.85.11.

HERUITGAVE

In 1911 ontwikkelde Paul Beiersdorf een stabiele emulsie met olie en water, en met de geur van meiklokjes en seringen. De crème was zo wit dat hij de naam Nivea, de Latijnse naam voor sneeuw, kreeg. Het doosje uit 1911 werd heruitgebracht en wordt cadeau gegeven bij de blauwe Nivea-doosjes (145 fr. voor 250 ml). Een buitenkans voor verzamelaars.

Nivea : (02) 732.42.15.

TRUI MOERKERKE

LINDA RAATS

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content