SEIZOENAANBIEDING

Escada brengt net als vorig jaar een zomerparfum dat bij de kledingkollektie past. Het parfum wordt slechts enkele maanden verkocht. Omdat de modeontwerpers hun inspiratie haalden aan zee, is “Ocean Blue” (30 ml vapo, 1000 fr.) een zomers marineparfum, dat u wil meevoeren naar tropische stranden en turkooisblauwe lagunes.

Escada : (02) 767.38.70.

DROGE OLIE

Hydra Marine Soyeuse (1120 fr.) van Carita is een voedende en verzachtende, maar niet-vette olie voor het lichaam. Er werden nog extra vitaminen en zeeëxtrakten aan toegevoegd, voor een gladde, strakkere huid.

Carita : (02) 648.80.95.

MET GLETSJERWATER

Gletsjers bevatten in hun vaste vorm driekwart van het zoet water op de aarde, wat overeenstemt met 60 jaar regen op heel onze planeet. Valmont gebruikt gletsjerwater uit de Zwitserse Alpen in drie reinigingsprodukten (1150 fr.). White Falls is een vloeibare reinigingscrème die ook oogmake-up verwijdert ; Vital Falls is een hydraterende lotion ; Water Falls bestaat voor 95 procent uit gletsjerwater waaraan huidverzachtende stoffen werden toegevoegd.

Valmont : (02) 332.00.07.

NIEUWE MASKERS

Het gel-masker Odélys van Guerlain (1190 fr.) heeft een verzachtend effekt op een geïrriteerde huid. De bestanddelen zitten verpakt in twee onafhankelijke reservoirs en worden pas bij het aanbrengen met elkaar gemengd. De groene gel bevat plantenextrakten, in de blauwe gel zitten algenaftreksels. Het hydraterende crème-masker in hetzelfde gamma (1090 fr.) is een hydraterend bad voor een gevoelige, vochtarme huid.

Guerlain : (02) 640.10.84.

ZONDER ZON

… maar ook zonder vet, zonder drijfgas en zonder alkohol. Self-Tanning Body Mist van Clinique kleurt de huid zonder zon egaal bruin. De spray-prezentatie is erg praktisch.

Clinique : (02) 716.85.11.

VAKANTIE

Acqua di Gio van Giorgio Armani (35 ml., 995 fr.) roept beelden van de zon en de zee op. In de kop herinnert lathyrus aan de geur van zilt zeewater, in het hart versmelten zoete jasmijn, fresia en hyacint, en de muskus- en houtnoten in de staart staan voor sensualiteit. De verpakking : een sober en elegant flesje in watergroene omverpakking.

Giorgio Armani : (02) 423.34.84.

OPTIMAAL

Hydracontrôle van Lancôme (990 fr.) werd vorig jaar in Azië en Zuid-Amerika uitgebracht en kende daar zo’n sukses dat het produkt nu bij ons te koop is. Ideaal voor wie een uitgesproken vette huid optimaal wil hydrateren.

Lancôme : (02) 423.33.79.

GROTE SCHOONMAAK

Het Equité-gamma van Christian Dior bestaat uit zes nieuwe reinigingsprodukten met verzorgende eigenschappen, en aangepast aan de specifieke behoeften van alle huidtypes. De reeks heeft veel troeven : prettige texturen, praktische verpakkingen en een geraffineerde prezentatie. Dat alles voor zachte prijzen. (van 550 tot 670 fr.)

Christian Dior : (02) 346.29.00.

Samenstelling TRUI MOERKERKE m.m.v. LINDA RAATS

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content