Bent u op zoek naar een verleidelijke mond ? Onze beautyspecialist testte zes lipsticks die u daarbij kunnen helpen.

1. YSL ROUGE PUR COUTURE (29,70 EURO)

YSL staat bekend om zijn intense kleuren en die reputatie bevestigt het huis met zijn nieuwste lipstick. Het gamma omvat achttien tinten, die erg flashy ogen maar draagbaar blijken. Apart zijn de witte en zwarte lipstick, die je over andere kleuren kunt dragen om ze te verlichten of een tikje mysterieuzer te maken. Erg couture is de goudkleurige huls met logo, dat ook op de lipstick zelf is gegraveerd.

In de parfumerie

2. ROUGE DIOR (32,50 EURO)

Tyen, Diors make-upman, dook in de archieven en ontwikkelde een reeks van 32 kleuren geïnspireerd op evenveel haute-couturejurken. Rouge Dior combineert een aangename, verzorgende crèmetextuur met intense kleur. Grote troef van het gamma is het ruime kleurenpalet, waarin iedereen wel zijn gading vindt.

Parfumerie

3. CLARINS ROUGE PRODIGE (22,50 EURO)

Deze lipstick heeft een hydraterende formule die comfort biedt zonder te plakken. De kleur is intens en glanzend en hecht gemiddeld twee uur.

Parfumerie

4. HELENA RUBINSTEIN WANTED ROUGE (30 EURO)

Designer Hervé van der Straeten tekende de luxueuze houder met hightechkliksysteem. Binnenin ontdekken we een hydraterende lipstick die nauwelijks geurt en die in dekkende, stralende kleuren met satijnglans bestaat die elke huidtint flatteren.

Parfumerie

5. M.A.C. PRO LONGWEAR LIPCRèME (20 EURO, 12 T)

Doorgaans moet je kiezen tussen een comfortabele, hydraterende textuur, die bijgevolg moeilijker hecht en snel vervaagt, of een lang houdende formule die de lippen gemakkelijk uitdroogt. M.A.C. slaagt er- in om een lang houdende formule in een crèmetextuur te gieten. De lipstick glijdt over de lippen en voelt wat vochtig aan. Na enkele seconden verdampen de siliconen en blijft het pigment gefixeerd op de lippen. Houdt beduidend langer dan een doorsneelipstick, maar bleek niet lunchproof.

www.maccosmetics.com

6. THE BODY SHOP DELIPSCIOUS SHEER LIP COLOUR (11 EURO, 9 T)

Dit is een kruising tussen gloss en lipstick qua resultaat : een veeleer transparante, glanzende kleur die de hechtkracht heeft van een lipstick (gemiddeld een tweetal uur). De kleuren lijken te smelten op de lippen, die een verzorging krijgen met bosbessenolie, cacaoboter (community trade) en granaatappelolie.

www.thebodyshop.com

www.knackweekend.be/beauty

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content