Droomt u van een strak lijf ? Onze beautyspecialiste testte zeven lichaamsproducten die u daarbij kunnen helpen.

Samenstelling Sofie Albrecht

1.DOVE PRO-AGE ADVANCED BEAUTY CARE ALL OVER BODY SERUM (POMPFLACON 10,99 EURO)

Dit serum is de meest geconcentreerde formule in het Pro-Agegamma. De textuur is lichter dan die van de bodylotion, maar de huid voelt zacht, glad en gevoed aan. Een goed gehydrateerde huid is sowieso steviger en soepeler en geeft een jongere indruk. Daar zorgen ook andere ingrediënten voor : fruitzuren werken mild exfoliërend en zouden de celvernieuwing stimuleren, vitamine B3 belooft ouderdomsvlekjes te vervagen. Het parfum mocht iets subtieler.

www.dove.com

2. L’OCCITANE AMANDE HUILE TONIQUE RAFFERMISSANTE ET ANTI-EAU (SPRAY 100 ML : 34 EURO)

Biologische oliën van zonnebloemzaden, zoete amandelen en geranium werden gecombineerd met verstevigende ingrediënten en geven een geurige droge olie. Persoonlijk houden wij ’s zomers meer van frissere texturen dan van een olie die je goed moet inwrijven. Maar hierin zit net de troef van dit product : de verplichte massage bevordert op zich al de bloeds-omloop, waardoor afvalstoffen gemakkelijker worden afgevoerd.

www.loccitane.com, 03 880 60 30.

3. NUXE TONIFIC FERMETé INTENSE FIRMING CREAM (POT CREME 200 ML : 35,50 EURO)

Deze compacte crème gaat verslapping tegen en bevordert de elasticiteit van de huid van dijen, buik, borsten en armen. De ingrediëntenlijst is erg lang en bevat veel stoffen die hydrateren en de huid zacht doen aanvoelen. Wat de verdienste is van een kleine hoeveelheid exotisch klinkende ingrediënten konden we niet meteen achterhalen. Misschien zijn zij wel verantwoordelijk voor de frisse, enigszins groene geur ?

Apotheek en parafarmacie.

4. SHISEIDO REPLENISHING BODY CREAM (POT CRèME 200 ML : 66 EURO)

Dit product is het duurste uit de test. Het is een smeltende crème met een gesofisticeerde geur die ontspannend zou werken. Ze bevat veel hydraterende en verzachtende ingrediënten die de huid de klok rond voeden en verstevigen.

In de parfumerie.

5. DIOR SVELTE REVERSAL COMFORT (TUBE 200 ML : 53 EURO)

Deze luchtige crème zorgt voor een onmiddellijk en langdurig hydraterend effect. Verschillende ingrediënten doen de huid glad en zacht aanvoelen. Een aangename geur en de verstevigende component Centella asiatica geven de crème een meerwaarde.

In de parfumerie.

6. CHANEL PRéCISION BODY EXCELLENCE INTENSE HYDRATING MILK (POMPFLACON 200 ML : 63,05 EURO)

Een luchtig fluïde dat comfort en versteviging in het vooruitzicht stelt. De huid voelt onmiddellijk zacht, glad en goed gehydrateerd aan en is zacht geparfumeerd met een subtiel bloemig aroma.

In de parfumerie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content