Droomt u van gladde billen en dijen ? Onze beautyspecialiste testte ook zes anticellulitiscrèmes. Ze kunnen aanvullend werken op gezonde voeding, veel water drinken en beweging.

1. BIOTHERM CELLULI LASER SLIM. CODE (TUBE 200 ML : 49 EURO)

Deze subtiel geparfumeerde paarlemoergel belooft beterschap na tien dagen smeren. Daar moeten stimulerende ingrediënten als cafeïne, ruscus, ginkgo biloba voor zorgen. Verder herkennen we vooral stoffen die vocht aantrekken en vasthouden en de huid zacht en glad doen aanvoelen.

In de parfumerie.

2. NIVEA MY SOLUTION GOOD-BYE CELLULITE 10 DAY SERUM (POMPFLACON 75 ML: 13,99 euro)

Dit gelachtig serum heeft een frisse bloemengeur, smeert gemakkelijk uit en belooft op tien dagen tijd minder sinaasappelhuid. Het werkt voornamelijk op hydratatie en het zachter doen aanvoelen van de huid. Bevat extracten van Indiase lotus, die een opspannend effect hebben.

Grootdistributie.

3. LANCôME SLIMISSIME 360° (POMPFLACON 200 ML : 52,17 EURO)

Liften, vocht afdrijven en verstevigen : dat zijn de resultaten die Lancôme met dit product op tien dagen tijd belooft waar te maken. Hier werd duidelijk gewerkt aan een aangename geltextuur, die snel indringt en een gladdere, soepele huid geeft met een fijnere huidkorrel.

In de parfumerie.

4. ELANCYL OFFENSIVE CELLULITE 14 JOURS (POMPFLACON 100 ML : 28,30 EURO)

Dit product belooft een gladdere huid na twee weken gebruik. Het groene fluïde heeft een frisse geur, dringt snel in en werkt voornamelijk drainerend.

In de apotheek.

5. VICHY CELLU DESTOCK (TUBE 200 ML : 28,50 EURO)

Deze groene gelcrème belooft een gladdere huid na een week smeren. Wie het een maand volhoudt zou rondingen op heupen, billen en dijen moeten zien verminderen. Wij vinden vooral hydraterende elementen in de ingrediëntenlijst en stoffen die de huid zacht en glad doen aanvoelen.

In de apotheek.

6. SOMATOLINE INTENSIEF AFSLANKENDE NACHTKUUR (POT 450 ML : 49,99 EURO)

De megapot met groene brij oogt niet appetijtelijk, maar de crème wrijft gemakkelijk uit zonder sporen na te laten. Van het vermelde warm-koudeffect merk ik echter niets, noch van eventuele tintelingen of roodheid. De belofte om op twee weken tijd al slapend 33 % af te slanken klinkt vrij ongeloofwaardig en dus bekijken we even de ingrediënten. Hoofdbestanddelen zijn : zeezout, algen die de huid verstevigen en verder vooral stoffen die vocht aantrekken en de huid zacht doen aanvoelen. Na consequent smeren lijken onze billen een tikje gladder en zachter.

In de apotheek.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content