Wat kunt u doen voor een verleidelijke mond ? Onze beautyspecialist testte zes lipsticks die u kunnen helpen.

1. CHANEL ROUGE COCO (20T, 28,98 EURO)

Met een smeltende, hydraterende textuur en zachte, toegankelijke tinten met een discrete satijnglans probeert Chanel de generatie glossgebruikers te overtuigen om over te stappen op het echte werk : de lipstick. Wij houden van het comfortabele gevoel dat Rouge Coco geeft en van de elegante verpakking die geïnspireerd is op de eerste Chanellipstick uit 1954. Nu nog oefenen op het sensu-ele pruillipje van ambassadrice Vanessa Paradis.

In de parfumerie.

2. DIOR ULTRA-GLOSS (18 T, 27,85 EURO)

Deze gloss heeft een verzorgende, niet-kleverige textuur en wordt met een penseeltje aangebracht. Bestaat in glanzende huidtinten, paarlemoerglans en flashy kleuren met microlovertjes. Allemaal zorgen ze voor een intense glans die de lippen voller doet lijken. Altijd uitproberen : de tinten lijken in de tube veel feller dan ze op de lippen zijn.

In de parfumerie.

3. GUERLAIN ROUGE G LE BRILLANT (10 T, 41, 45 EURO)

Deze lipstick koop je eerder voor zijn design dan voor een uitgesproken resultaat. De lichtglanzende kleurwaas in natuurlijke tinten doet sterk denken aan een discrete gloss. Op de lippen aangebracht geeft hij wel een veel eleganter gevoel dan een streepje gloss.

In de parfumerie.

4. L’ORéAL STUDIO SECRETS HIGH DEFINITION LIPSTICK (24 T, 12,49 EURO)

L’Oréal dokterde een foolproof-systeem uit op basis van huid- en haartypes, waarmee je gegarandeerd een flatterende kleur kiest. Voor elk type (blond, blondbruin, bruin, donkere huid) zijn er telkens zes natuurlijke kleuren (nude, oranjerood, roze, rood, pruimkleur, bruin) met matte finish, satijn- of spiegelglans. De lipsticks geven een comfortabel gevoel en een mooie dekking.

Grootdistributie.

5. BOURJOIS SWEET KISS SHINE (6T, 12,50 EURO)

De smeltende textuur van deze lipstick is een plezier om aan te brengen en geeft een comfortabel gevoel. Het kleurenpalet is overwegend vrolijk. De semitransparante tinten geven een mooie glans. Mijn favoriet : Juicy Tangerine, een flatterend koraalrood en een must deze zomer.

Di, Inno, Kruidvat, Ici Paris XL.

6. CLINIQUE VITAMIN C LIP SMOOTHIE (6T, 17,30 EURO)

Gekleurde verzorging is hier de beste omschrijving. Cacao- en karitéboter zorgen voor stevige hydratatie en een heuse vitaminecocktail houdt de lippen in goede conditie. De kleuren zijn zeer draagbaar, de textuur plakt niet en het klikpenseel voorkomt ongelukjes.

In de parfumerie.

Samenstelling Sofie Albrecht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content