DIT SEIZOEN VRAAGT OM EEN PERFECTE, MAAR NATUURLIJKE HUID. DE NIEUWE FOUNDATIONS ZIJN DAN OOK VRIJ TRANSPARANTE TEXTUREN MET VERZORGENDE EIGENSCHAPPEN. MEER BESPREKINGEN OP KNACKWEEKEND.BE.

1. GIVENCHY PHOTO’PERFEXION LIGHT SPF 10 (8T, 43,77 EURO)

Belooft : een stralende teint met perfect huidreliëf.

Onze mening : voelt aan als een tweede huid, onzichtbaar maar bijgevolg ook weinig dekkend. De mousseapplicator geeft een lichte fluïde met een verhelderend complex en polymeren die de huidkorrel optisch verfijnen. Handig om bij te werken.

In de parfumerie

2. DIOR CAPTURE TOTALE SERUM DE TEINT SPF 15 (9T, 85 EURO)

Belooft : een egale, gladde, stralende en stevige huid.

Onze mening : deze fijne fluïde geeft toch een behoorlijke dekking. De huid wint aan éclat, maar zonder dat daar glans of glitter aan te pas komt. Perfect voor de rijpere huid die geen zware crèmetexturen wil.

In de parfumerie

3. JANE IREDALE LIQUID MINERALS (56 EURO)

Belooft : natuurlijke founda-tion die zich aanpast aan de huidskleur.

Onze mening : minerale make-up wordt steeds populairder als natuurlijk alternatief. Jane Iredale heeft een vloeibare foundation met minerale pigmenten. Bij het oppompen breken de bolletjes en vermengen de ingrediënten zich. Daarom is het belangrijk dat je de crème eerst goed mengt op je hand en dan pas aanbrengt. Goed doorwerken, want na een minuut zet de formule zich vast op de huid en geeft een langdurig mat effect met medium dekking.

Info : 02 381 29 79, www.janeiredale.com.

4. CLARINS SKIN ILLUSION SPF10 MINERAL & PLANTS EXTRACTS (6T, 34,20 EURO)

Belooft : verzorgende founda-tion die een heldere, egale teint geeft.

Onze mening : wij zijn een fan van pompflacons, omdat het de meest hygiënische verpakking is waardoor er minder bewaarmiddelen in moeten. Deze hydraterende fluïde heeft een lichte textuur die een natuurlijke dekking geeft en het licht manipuleert, zodat de teint er egaler en stralend uitziet. Het product heeft een frisse maar aanwezige komkommergeur waar je van houdt of niet.

In de parfumerie

5. L’ORÉAL INFAILLIBLE PINCEAU (6T, 16,49 EURO)

Belooft : een matte teint de klok rond, voor de normale tot vette huid.

Onze mening : de borstel geeft zelf foundation vrij met een draaisysteem. Het is even zoeken naar de juiste hoeveelheid, wij raden dan ook aan om eerst op de hand te werken. Het penseel is even wennen, maar werkt handig en voelt aangenaam aan. De foundation zelf geeft een matige dekking met een fijne, matte finish die het bij ons toch geen halve dag uithield.

Grootdistributie

6. SHISEIDO PERFECT REFINING FOUNDATION SPF 15 (8T, 39 EURO)

Belooft : een gehydrateerde, egale teint.

Onze mening : deze fluïde geeft een behoorlijke dekking met een natuurlijke, eerder matte finish. De huid voelt zacht en comfortabel aan.

In de parfumerie

Samenstelling Sofie Albrecht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content