Club Quarantaine

© ALEXANDRE TRAISNEL
Amélie Rombauts
Amélie Rombauts Journalist Knack Weekend

Designers Muller Van Severen zagen hun expo in Villa Cavrois – in het kader van Lille Metropole 2020, World Design Capital – uitgesteld worden tot deze zomer. Waarmee vullen zij hun tijdelijk gepauzeerde agenda?

1–kijkboek

Fien Muller: “Ik ben geen groot lezer, ik kijk liever in boeken dan dat ik ze lees. Tension, Balance, Risk, Stability van Paul Gees is zo’n prachtig objectboek waar ik graag in blader.”

Te bestellen bij copyrightbookshop.be

2–ontsnappen

Naar muziek luisteren doen we altijd, maar in deze periode voelt het nog belangrijker om even te ontsnappen met een plaat. Keith Richards’ Vintage Vinos, Tinariwens Amadjar en Emmaar, Rod Stewarts Atlantic Crossing, Chelsea Girl van Nico en An American Prayer van Jim Morrison worden op dit ogenblik grijsgedraaid. Zowel thuis als in het atelier.”

Kijkboek
Kijkboek© GF

Te beluisteren op Spotify.

3–binnenkijken

“Online kijk ik graag naar de reeks In Residence op Nowness. De makers laten er kunstenaars, architecten en designers aan het woord in hun eigen woning. Er wordt van uitgegaan dat een website slechts een vluchtig platform is. Hier bewijzen ze net het tegendeel.”

Te zien op nowness.com/series/in-residence

Ontsnappen
Ontsnappen© GF
Binnenkijken
Binnenkijken© GF

Partner Content