Linnen top (99 euro) op zwarte broek

(159 euro), Xandres.

::Info : 09 218 18 11Bijna vier op de tien Europese vrouwen gebruiken hun mascaragemiddeld vijf keer per week. Favoriet zijn de volumemascara’s, die de wimpers verdikken voor een intensere blik. Rimmel windt er geen doekjes om en doopt zijn nieuweling Xtreme Volume (9,99 euro). Bourjois vergelijkt de verdiensten van de Pump up the Volume-mascara (vier tinten : 11,50 euro) graag met die van een push-upbeha. De siliconenformule doet de wimpers zwellen voor een voller make-upresultaat en het borsteltje zorgt voor extra krul. Ook over Lancômes Hypnôse (vijf tinten : 23,90 euro) zijn we zeer te spreken : de textuur houdt lang en zorgt meteen voor een intens effect zonder de wimpers aaneen te plakken. Het geheim zit hem volgens het merk in het gepatenteerde borsteltje, dat met vier kammetjes en duizend sensoren (de uiteinden van de borstelhaartjes) de mascara nauwgezet aanbrengt en elke wimper afzonderlijk omhult.

:: Rimmel : grootwarenhuizen en drogisterijen, Bourjois : Kruidvat en Ici Paris XL, Lancôme : parfumerie.

De nieuwe generatie lipsticks heeft het allemaal :

kleur, glans, hechtkracht en comfort . Hun sterk geconcentreerde pigmenten manipuleren het licht, doen de kleur langer houden en zijn compatibel met een verzorgende textuur. Probeer ze uit in de kleuren van het seizoen : roze en rood.

* De nieuwste Chanel-creatie is Aqualumière (21,86 euro), een reeks van vijftien halftransparante tinten met een satijnglans die een natuurlijk resultaat geven. Bescherming (factor 15), verzorging (hydraterend) en glans zijn de grootste troeven.

* Nivea speelt met gevarieerde glanseffecten perfect in op de trend van het moment : het True Intensity-gamma (9,69 euro) biedt twintig kleuren met glinstereffect, satijn- of kristalglans.

* Cliniques Colour Surge Bare Brilliance (vijftien tinten : 16,50 euro) is een mondvol transparante kleurglans met gouddeeltjes voor een driedimensionaal effect. Hydraterende ingrediënten houden de lippen zacht zonder ze te laten kleven.

* De naam alleen al schept verwachtingen : Perfecting Lipstick (elf tinten : 20,50 euro) van Shiseido belooft perfecte lippen dankzij allerlei snufjes. Een hydraterend complex maakt de lippen zacht en vol, sferische poeders camoufleren optisch onvolmaaktheden.

* Electric Intense Lip Creme (24 tinten : 23,91 euro) geeft al aan wat Estée Lauder beoogt met zijn laatste nieuwe lipstick : kinetische kleur met een romige glans en een comfortabele textuur.

Het hoeft niet altijd nieuw te zijn om de schijnwerpers te verdienen : Silences (EDP 30 ml : 35,50 euro, 100 ml : 70 euro, 50 ml : 50 euro, badlijn vanaf 26 euro), de zeer groene bloemengeur van Jacomo, is een van de weinige die de banaliteit van deze geurfamilie weet te omzeilen. Bovendien viert deze klassieker zijn vijfentwintigste verjaardag, ook al geen onaardig wapenfeit.

::Info : 02 460 65 99

Samenstelling Sofie Albrecht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content