Anouk Taeymans

© ENYA CORNELIS

Intussen is A Better Blend, de jaarlijkse pop-up van interieurarchitecten Anouk Taeymans en Sophie Peelman in Antwerpen, een vaste waarde geworden voor eindejaarsgeschenken. Hun uitgangspunt blijft ook deze zesde editie ongewijzigd: #ikkoopBelgisch.

Waarvoor staat A Better Blend?

“We zien onszelf graag als een welgekomen afwisseling tussen de grote ketens. Toen Sophie en ik zes jaar geleden begonnen met A Better Blend was onze intentie: leuke Belgische merken presenteren om mensen te stimuleren meer lokaal te kopen tijdens de eindejaarsperiode. Intussen kun je zo’n zeventig merken ontdekken, van juwelen en kleding tot spullen voor je interieur.”

Welke nieuwe merken ontvangen jullie dit jaar?

“Een speciale nieuwkomer is Clarity Kit, een box waarmee je aan introspectie kunt doen. Het is eens een andere manier om aan mindfulness te doen. Een ander origineel cadeau is de HerbKit van Mother: zij maakten een soort plantenbak waarin je kruiden kunt kweken zonder dat je aarde nodig hebt. Ook Stolp, een doosje waarin je je smartphone kunt opbergen, is een aanrader. Zo wordt niemand tijdens het kerstfeestje afgeleid door berichten die binnenkomen.”

Wat staat er op jouw persoonlijke wishlist?

De regenponcho’s van Warenhuys vind ik heel leuk, zeker als je graag gaat fietsen. Het is een stijlvol alternatief voor mensen die niet graag een K-Way dragen.” (lacht)

Van 1 tot 31 december, Beddenstraat 2 (1ste verdieping Grand Bazar Antwerp), abetterblend.be

V.l.n.r.: Sophie Peelman, Anouk Taeymans en Kaat Maldoy.
V.l.n.r.: Sophie Peelman, Anouk Taeymans en Kaat Maldoy.© ENYA CORNELIS

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content