3 hotels die opgaan in de natuur

1 © GF / DESIGN HOTELS

1. Coco Mat Eco Residences Serifos

Dit luxueuze designhotel op het Griekse eiland Serifos is gevestigd in een voormalige mijnwerkersnederzetting uit 1900. De tegen een heuvel gebouwde appartementen liggen op een paar meter van een rustig zandstrand en vallen amper op omdat ze qua kleur perfect passen in de omgeving. Alle appartementen hebben een eigen terras met ligstoelen en zicht op zee.

designhotels.com/hotels/greece/ serifos/coco-mat

2. Kolarbyn Eco-Lodge

Dit hotel in de Zweedse wildernis wordt het primitiefste hotel ter wereld genoemd. Je moet er afscheid nemen van de moderne gemakken: geen elektriciteit, geen douches en houten bedden om in te slapen. Daartegenover staat dat de traditionele, met mos bedekte houten boshutjes oergezellig zijn, de schapenvachten waar je onder slaapt heerlijk warm, en dat het eten dat je bereidt op een open vuur natuurlijk extra lekker smaakt.

kolarbyn.se/en/

3. Vivood Landscape Hotel

Een groep architecten ontwierp dit hotel, in de Guadalestvallei in de Spaanse provincie Alicante. Het bestaat uit 25 losstaande suites op palen. Iedere suite heeft één glazen wand, zodat alle gasten een optimaal zicht op de vallei hebben. Ook hebben ze allemaal een eigen stukje natuur van maar liefst 1500 m². Helemaal genieten kun je op je eigen terras met buitenjacuzzi, beschikbaar in enkele suites.

vivood.com

2
2© JOHAN VAN HELVERT
3
3© AMANDA GLEZ

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content