Zooey Deschanel voor Pantene

© reuters

Ze zal onder meer het gezicht zijn van de Beautiful Lengths campagne.

Actrice Zooey Deschanel is het nieuwe Pantene meisje. Ze zal onder meer het gezicht zijn van de Beautiful Lengths campagne.

Beautiful Lengths is een campagne die vrijwillige haardonaties ondersteunt. De campagne, die in 2006 werd opgezet, spoort vrouwen aan om hun eigen, gezonde haar te doneren aan de American Cancer Society Wig banken, waar hoogwaardige pruiken voor kankerpatiënten worden gemaakt.

De actrice, die bovendien zelf kan genieten van een volle, dikke bos donkerbruine haar, zal echter zelf haar lokken niet afknippen. “Dat is jammer genoeg onmogelijk, aangezien ik voor bepaalde rollen mijn uiterlijk niet plots mag veranderen”, vertelt de actrice aan Allure. “Ik wilde echter wel deel uitmaken van de campagne, vandaar dat Pantene me ook het nieuwe gezicht van Beautiful Lengths maakte. Het is zo’n nobele actie, want ik kan me voorstellen dat veel kankerpatiënten samen met hun haar ook hun trots verliezen”, aldus Deschanel.

Bij Pantene zijn ze er alvast rotsvast van overtuigd dat Zooey Deschanel met haar vriendelijke gezicht, grote ogen en prachtig glanzend haar vrouwen kan aansporen hun lokken goed te verzorgen – om ze daarna af te knippen en aan het goede doel te doneren. Hoewel de schaar de meeste vrouwen nog steeds de stuipen op het lijf jaagt knippen jaarlijks toch een aanzienlijk aantal vrouwen hun haar af voor het goede doel. In België wist de Pantene Geef Om Haar actie vorig jaar zo meer dan twaalfduizend paardenstaarten te verzamelen.

(KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content