Zijn Blake Lively en Ryan Reynolds stiekem getrouwd?

© Reuters

Volgens een plaatselijk radiostation heeft het acteurskoppel elkaar afgelopen weekend het jawoord gegeven op een ranch in Charleston, South Carolina.

De geruchtenmolen draait op volle toeren: zijn Blake Lively en Ryan Reynolds nu al getrouwd of niet? Volgens een plaatselijk radiostation heeft het acteurskoppel elkaar afgelopen weekend het jawoord gegeven op een ranch in Charleston, South Carolina. Dat meldt het tijdschrift People.

Een bron vertelt aan People dat het koppel in Charleston waren om te trouwen. People schrijft ook dat er een groot evenement plaatsvond in de omgeving waar Florence Welch van ‘Florence and the Machine, die een goede vriendin is van Blake Lively een optreden verzorgde. Er zou volgens geruchten ook een bruidstaart zijn bezorgd en zowel de moeder als zus van de actrice werden gespot in Charleston.

De 25-jarige Blake Lively en de 35-jarige Ryan Reynolds zijn al een jaar een koppel. Daarvoor had Reynolds nog een relatie met Alanis Morissette en was hij twee jaar lang getrouwd met actrice Scarlett Johansson. De twee scheidden in 2010. Kort daarna begon Reynolds een relatie met Lively en zij zouden nu in het geheim getrouwd zijn. Voor Reynolds is dit al zijn tweede huwelijk, maar voor Blake is het de eerste keer dat ze in het huwelijksbootje stapt. Zij was eerder samen met Penn Badgley en Leonardo DiCaprio. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content