Slapen is geen overbodige luxe, maar zorgt voor een diep herstel van je lichaam en brein. Tel jij vaak schaapjes of vat je moeilijk de slaap? Met dit avondritueel reis je op wolkjes naar dromenland.

Op elk moment van de dag ontspannen, gewoon bij je thuis? Niki Schilling, Innovation Director bij Rituals, vertelt ons alles over het belang van alledaagse rituelen en de emoties achter een geur.

Ken jij ayurveda? Met deze Indiase gezondheidsleer herstel jij het evenwicht in je lichaam, op maat van jouw dosha of lichaamstype.

Op zoek naar een unieke geur voor je interieur dit najaar? Wij zetten onze zintuigen op scherp en richten onze neuzen op de nieuwste trends.

Geen prettiger gevoel dan een geurkaars aansteken. Maar hoe pak je dat slim aan met het oog op een maximaal genot? En hoe versterk je het effect van de geur? Volg ons praktisch stappenplan.

Je woning als tempel van rust? Interieurstyliste en fotografe Patricia Goijens vertelt je hoe geuren haar woonruimte en badkamer transformeren tot een cocon van geborgenheid.

Geurkaarsen schenken je interieur een unieke geur, maar hoe gebruik je ze voor een op en top persoonlijke decoratie? De Bretoens-Brusselse decoratrice Noémie Meijer laat je binnenkijken in haar geurwonderland en geeft praktische tips.