Zalig zwangere Blake Lively: hoe doet ze het?

© Belga

Iedereen herinnert zich ongetwijfeld de gele jurk met diepe decolleté waarin de zwangere Blake Lively een tijdje geleden schitterde. Nu overtreft ze zich opnieuw.

In New York werd dinsdagavond het gala-evenement ‘L’Oréal Paris’ Ninth Annual Women of Worth’ gehouden. De 27-jarige actrice verscheen in een wondermooie zwarte avondjurk op de rode loper. Haar blonde haren hingen los over haar schouders en ze werkte haar look af met enkele glinsterende, zware armbanden.

Blake Lively en het hoofd van L'Oréal USA.
Blake Lively en het hoofd van L’Oréal USA.© BELGAIMAGE

Hetgeen het meest in het oog sprong, was haar indrukwekkende ruguitsnijding. Blake Lively is het toonbeeld van de sexy, zwangere vrouw die geniet van deze periode in haar leven. We weten maar al te goed dat het niet iedereen gegeven is om stralend zwanger door het leven te stappen, denk bijvoorbeeld aan de enorme misselijkheid waarmee Kate Middleton te kampen had.

Blake Lively en haar echtgenoot Ryan Reynolds laten iedereen wat in het ongewisse over de uitgerekende datum van de geboorte. Wij hopen alvast dat we Blake en haar mooie buikje de komende weken nog op rode lopers mogen spotten. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content