Een boeket bloemen moet tegenwoordig al geen perfecte bol meer vormen: hoe rommeliger, hoe beter. Natuurlijk is deze rommeligheid -net als zogenaamde 'out of bed' kapsels- bijzonder gekunsteld. Het vergt heel wat inzicht en oefening om het perfecte boeket te creëeren dat je Instagramlikes de hoogte in doet schieten.

Ook bloemstukken, die traditioneel in het midden van de tafel worden gezet, zijn allesbehalve traditioneel. Maar hoe zorg je ervoor dat het geheel kleurrijk maar smaakvol blijft, zonder dat je tafelgast een tak eucalyptus uit haar soep moet weren?

Gelukkig zijn er de mensen van ApartmentTherapy, die je in onderstaande video stap voor stap uitleggen hoe je tewerk moet gaan met je favoriete snijbloemen van de markt of de bloemist, om zo het perfecte stukje flora voor je eettafel in elkaar te flansen

Wil je weten hoe je je boeket zo lang mogelijk vers kan houden? Check dan onze handige infographic.

Een boeket bloemen moet tegenwoordig al geen perfecte bol meer vormen: hoe rommeliger, hoe beter. Natuurlijk is deze rommeligheid -net als zogenaamde 'out of bed' kapsels- bijzonder gekunsteld. Het vergt heel wat inzicht en oefening om het perfecte boeket te creëeren dat je Instagramlikes de hoogte in doet schieten.Ook bloemstukken, die traditioneel in het midden van de tafel worden gezet, zijn allesbehalve traditioneel. Maar hoe zorg je ervoor dat het geheel kleurrijk maar smaakvol blijft, zonder dat je tafelgast een tak eucalyptus uit haar soep moet weren? Gelukkig zijn er de mensen van ApartmentTherapy, die je in onderstaande video stap voor stap uitleggen hoe je tewerk moet gaan met je favoriete snijbloemen van de markt of de bloemist, om zo het perfecte stukje flora voor je eettafel in elkaar te flansenWil je weten hoe je je boeket zo lang mogelijk vers kan houden? Check dan onze handige infographic.