Over de plot geen kwaad woord, maar het was vooral het interieur van Loft dat ons hart deed bloeden. Of kreeg u soms geen zin om uw huiselijke omgeving te vernieuwen?

De filmset werd aangekleed door Anne Decruy en Patrick Van Loock van designzaak 't Casteelken in Rumbeke. Het duo gebruikte daarbij meubel- en decoratiestukken van internationale topmerken, zonder zich evenwel tot overbekende klassiekers te wenden.

Begin november kunt u een en ander met eigen ogen ontdekken, als 't Casteelken de set volledig heropbouwt. Voor de gelegenheid is ook de Loft-cast dan aanwezig. Uw camera zal niet weten wat het eerst te fotograferen.

Wim Denolf

Loft-weekend, van 7 tot 9 november in 't Casteelken Interior Design, St-Petrus & Paulusstraat 2, 8800 Roeselare-Rumbeke. Vrijdag van 10 tot 21 uur, zaterdag van 10 tot 18.30 uur, zondag van 14.30 tot 18.30 uur. Info: 051 20 98 11.

Over de plot geen kwaad woord, maar het was vooral het interieur van Loft dat ons hart deed bloeden. Of kreeg u soms geen zin om uw huiselijke omgeving te vernieuwen? De filmset werd aangekleed door Anne Decruy en Patrick Van Loock van designzaak 't Casteelken in Rumbeke. Het duo gebruikte daarbij meubel- en decoratiestukken van internationale topmerken, zonder zich evenwel tot overbekende klassiekers te wenden. Begin november kunt u een en ander met eigen ogen ontdekken, als 't Casteelken de set volledig heropbouwt. Voor de gelegenheid is ook de Loft-cast dan aanwezig. Uw camera zal niet weten wat het eerst te fotograferen.Wim Denolf Loft-weekend, van 7 tot 9 november in 't Casteelken Interior Design, St-Petrus & Paulusstraat 2, 8800 Roeselare-Rumbeke. Vrijdag van 10 tot 21 uur, zaterdag van 10 tot 18.30 uur, zondag van 14.30 tot 18.30 uur. Info: 051 20 98 11.