Wie tuk is op oud design moet zondag 25 september beslist naar de Vrijdagmarkt in Gent waar er voor de derde maal een vintagedesignmarkt doorgaat.

Vorige jaren was deze markt een succes, met deelnemers uit binnen- en buitenland. Er waren ook professionele designantiquairs bij met topstukken en verzamelaars die een deel van hun collectie aanboden tegen aardige prijsjes.

Ook dit jaar wordt het aanbod weer ruim en betaalbaar. Met wat geluk tik je er al voor 30 euro een fifties stoel op de kop.

Piet Swimberghe

Vintagedesignevent, op 25 september vanaf 8u 's morgens tot 18 uur. De Vrijdagmarkt is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wie tuk is op oud design moet zondag 25 september beslist naar de Vrijdagmarkt in Gent waar er voor de derde maal een vintagedesignmarkt doorgaat. Vorige jaren was deze markt een succes, met deelnemers uit binnen- en buitenland. Er waren ook professionele designantiquairs bij met topstukken en verzamelaars die een deel van hun collectie aanboden tegen aardige prijsjes. Ook dit jaar wordt het aanbod weer ruim en betaalbaar. Met wat geluk tik je er al voor 30 euro een fifties stoel op de kop. Piet SwimbergheVintagedesignevent, op 25 september vanaf 8u 's morgens tot 18 uur. De Vrijdagmarkt is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.