Op zoek naar de draadzetel van Harry Bertoia of een antieke tafel van Charles en Ray Eames? Dan moet u op zaterdag 27 juni bij Designcenter De Winkelhaak in Antwerpen zijn, voor de vijfde tweedehandsdesignmarkt in de open lucht.

Handelaars uit de ganse Benelux slijten er vintage van de fifties tot nu, verzamelaars verkopen er wat ze te veel hebben en designstudenten bieden er prototypes aan. Ook eindereeksen en prototypes van Vlaemsch behoren tot het aanbod, terwijl fans van Casimir er enkele nieuwe ontwerpen op de kop kunnen tikken tegen inkoopprijs.

Piet Swimberghe

Dubieus Design, in Designcenter De Winkelhaak, Lange Winkelhaakstraat 26, 2060 Antwerpen. Info en inschrijvingen: 03 727 10 30.

Op zoek naar de draadzetel van Harry Bertoia of een antieke tafel van Charles en Ray Eames? Dan moet u op zaterdag 27 juni bij Designcenter De Winkelhaak in Antwerpen zijn, voor de vijfde tweedehandsdesignmarkt in de open lucht. Handelaars uit de ganse Benelux slijten er vintage van de fifties tot nu, verzamelaars verkopen er wat ze te veel hebben en designstudenten bieden er prototypes aan. Ook eindereeksen en prototypes van Vlaemsch behoren tot het aanbod, terwijl fans van Casimir er enkele nieuwe ontwerpen op de kop kunnen tikken tegen inkoopprijs.Piet SwimbergheDubieus Design, in Designcenter De Winkelhaak, Lange Winkelhaakstraat 26, 2060 Antwerpen. Info en inschrijvingen: 03 727 10 30.