Natasha en Rob wonen in East Village in New York met hun twee geliefde katten. Om met z'n vieren te passen in een mini-appartement moest het koppel goed nadenken over de indeling van hun woonst. Daarom vind je overal in het appartement verborgen opslagruimte en multifunctionele meubels.

Aangezien Natasha klein is en Rob groot, hebben ze hun kledingkasten slim ingedeeld. De kostuums van Rob hangen helemaal bovenaan en de kleren van Natasha helemaal onderaan. Zo moeten ze niet onnodig op ladders kruipen of diep bukken. Zo wist Natasha zelfs ruimte te maken voor haar geliefde schoenencollectie.

Wanneer de katten hoognodig moeten, kunnen ze gebruikmaken van de DIY kattenbak die Natasha installeerde in een kast: subtiel en super praktisch. Nog zo'n ingenieuze ingeving is de salontafel die kan uitklappen tot een heuse eettafel, waar het koppel etentjes aan kan geven.

Een van de vereisten voor Natasha toen ze het appartement kochten, was budget voor een nieuwe keuken. Ze kookt elke dag zelf en is dus ook erg blij met de nieuwe keuken, inclusief ruime kasten en afwasmachine.

Ontdek alle geheimen van dit kleine appartement in onderstaande video.

(LP)

Natasha en Rob wonen in East Village in New York met hun twee geliefde katten. Om met z'n vieren te passen in een mini-appartement moest het koppel goed nadenken over de indeling van hun woonst. Daarom vind je overal in het appartement verborgen opslagruimte en multifunctionele meubels. Aangezien Natasha klein is en Rob groot, hebben ze hun kledingkasten slim ingedeeld. De kostuums van Rob hangen helemaal bovenaan en de kleren van Natasha helemaal onderaan. Zo moeten ze niet onnodig op ladders kruipen of diep bukken. Zo wist Natasha zelfs ruimte te maken voor haar geliefde schoenencollectie.Wanneer de katten hoognodig moeten, kunnen ze gebruikmaken van de DIY kattenbak die Natasha installeerde in een kast: subtiel en super praktisch. Nog zo'n ingenieuze ingeving is de salontafel die kan uitklappen tot een heuse eettafel, waar het koppel etentjes aan kan geven. Een van de vereisten voor Natasha toen ze het appartement kochten, was budget voor een nieuwe keuken. Ze kookt elke dag zelf en is dus ook erg blij met de nieuwe keuken, inclusief ruime kasten en afwasmachine. Ontdek alle geheimen van dit kleine appartement in onderstaande video. (LP)