De Northeast Collaborative Architects bliezen opnieuw leven in dit antieke winkelcentrum. De verbouwingen kostten 7 miljoen dollar en huurders kunnen een appartement huren vanaf 550 dollar per maand.

Op de eerste verdieping kunnen de huurders winkelen en uit eten gaan in 17 winkels en restaurants. Er is ook een gemeenschappelijke lounge, waar de huurders kunnen samenkomen en socializen. Er is ook een wasruimte, een fietsenparking en aan de overkant van de straat een autoparking. Het oude winkelcentrum werd dus omgetoverd tot een minidorp.

(LP)

De Northeast Collaborative Architects bliezen opnieuw leven in dit antieke winkelcentrum. De verbouwingen kostten 7 miljoen dollar en huurders kunnen een appartement huren vanaf 550 dollar per maand. Op de eerste verdieping kunnen de huurders winkelen en uit eten gaan in 17 winkels en restaurants. Er is ook een gemeenschappelijke lounge, waar de huurders kunnen samenkomen en socializen. Er is ook een wasruimte, een fietsenparking en aan de overkant van de straat een autoparking. Het oude winkelcentrum werd dus omgetoverd tot een minidorp. (LP)