Deze hangmat, genaamd 'Hydro Hammock', wordt gecombineerd met een systeem waardoor je overal - in je tuin, op een camping, op het strand of zelfs in een verlaten bos - kan genieten van een jacuzzi. Je kan er zelfs je telefoon mee opladen, via een USB-poort.

Het enige nadeel is het prijskaartje. De hangmat zelf kost 360 dollar en het bijhorende watersysteem kost 1.265 dollar. Als je enkel wil weken in koud water, kan je het systeem achterwege laten, maar wie de full option wil moet het dure warmwatersysteem aanschaffen. Laat ons weten als je wat geld opzij hebt staan, we testen de decadente hangmat met plezier uit.

(LP)

Deze hangmat, genaamd 'Hydro Hammock', wordt gecombineerd met een systeem waardoor je overal - in je tuin, op een camping, op het strand of zelfs in een verlaten bos - kan genieten van een jacuzzi. Je kan er zelfs je telefoon mee opladen, via een USB-poort. Het enige nadeel is het prijskaartje. De hangmat zelf kost 360 dollar en het bijhorende watersysteem kost 1.265 dollar. Als je enkel wil weken in koud water, kan je het systeem achterwege laten, maar wie de full option wil moet het dure warmwatersysteem aanschaffen. Laat ons weten als je wat geld opzij hebt staan, we testen de decadente hangmat met plezier uit. (LP)