Het is vandaag mogelijk de warmste dag van het jaar. De temperatuur bedraagt 33 graden en er staat geen zuchtje wind. Bij deze hitte kan een ventilator de broodnodige verkoeling brengen. Alleen is zo'n toestel vaak lawaaierig en lelijk. De Duitse industriÃ"le designstudio Phoenix ontwierp voor het bedrijf Bionic Motion een esthetischer en geluidsloos exemplaar: de i:wings.

Deze elegante ventilator is voorzien van twee grote vleugels. Zij maken (dankzij een batterij) langzame, zachte cirkelbewegingen en veroorzaken zo natuurlijke Â"bionischeÂ" luchtstromen. Hij is uitgevoerd in het wit om zijn pure, natuurlijke karakter te benadrukken en een harmonieus gevoel te creÃ"ren.

De i:wings wordt op de markt gebracht in oktober 2009. En dan maar hopen dat de zomer van 2010 even warm wordt.

Caroline Lallemand/Ann Heylens.

Het is vandaag mogelijk de warmste dag van het jaar. De temperatuur bedraagt 33 graden en er staat geen zuchtje wind. Bij deze hitte kan een ventilator de broodnodige verkoeling brengen. Alleen is zo'n toestel vaak lawaaierig en lelijk. De Duitse industriÃ"le designstudio Phoenix ontwierp voor het bedrijf Bionic Motion een esthetischer en geluidsloos exemplaar: de i:wings.Deze elegante ventilator is voorzien van twee grote vleugels. Zij maken (dankzij een batterij) langzame, zachte cirkelbewegingen en veroorzaken zo natuurlijke Â"bionischeÂ" luchtstromen. Hij is uitgevoerd in het wit om zijn pure, natuurlijke karakter te benadrukken en een harmonieus gevoel te creÃ"ren. De i:wings wordt op de markt gebracht in oktober 2009. En dan maar hopen dat de zomer van 2010 even warm wordt. Caroline Lallemand/Ann Heylens.