Op maandag 23 mei komt het bekende Nederlandse televisieprogramma Tussen Kunst en Kitsch opnames maken in Oostende: een unieke kans voor antiekliefhebbers.

Het programma 'Tussen Kunst en Kitsch' blijft een van de succesnummers van de Nederlandse televisie, met heel wat trouwe kijkers in België. Ondanks de crisis en tal van nieuwe trends blijkt de belangstelling voor kunst en kitsch bijzonder groot.

De opnames voor het programma gebeuren steeds op een andere plek, waardoor er telkens weer andere voorwerpen tevoorschijn komen. Ditmaal zakken de programmamakers af naar Mu.Zee, het museum in de Romestraat in Oostende.

Voor 7,5 euro mag iedereen drie voorwerpen laten zien, van een schilderij tot een juweel. De experts van het programma vellen dan een oordeel over de herkomst en de waarde. Het is belangrijk om voordien in te schrijven.

Piet Swimberghe

Vooraf inschrijven is belangrijk. Dat kan via de website of via 0900/51000.

Op maandag 23 mei komt het bekende Nederlandse televisieprogramma Tussen Kunst en Kitsch opnames maken in Oostende: een unieke kans voor antiekliefhebbers. Het programma 'Tussen Kunst en Kitsch' blijft een van de succesnummers van de Nederlandse televisie, met heel wat trouwe kijkers in België. Ondanks de crisis en tal van nieuwe trends blijkt de belangstelling voor kunst en kitsch bijzonder groot. De opnames voor het programma gebeuren steeds op een andere plek, waardoor er telkens weer andere voorwerpen tevoorschijn komen. Ditmaal zakken de programmamakers af naar Mu.Zee, het museum in de Romestraat in Oostende. Voor 7,5 euro mag iedereen drie voorwerpen laten zien, van een schilderij tot een juweel. De experts van het programma vellen dan een oordeel over de herkomst en de waarde. Het is belangrijk om voordien in te schrijven. Piet Swimberghe Vooraf inschrijven is belangrijk. Dat kan via de website of via 0900/51000.